Gaziosmanpaşa Belediyesi, 6. Kastamonu Günleri’nin de yıldızı oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kas-Der tarafından düzenlenen 6. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri’nin ilgi odağı oldu. Kastamonu Günleri’ne katılan  Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, İstanbul Milletvekili Dr. Haldun Ertürk’ün de aralarında olduğu birçok üst düzey yönetici tarafından ziyaret edildi.

Kas-Der tarafından düzenlenen, dört gün sürecek 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri görkemli bir açılışla başladı.

İstanbul’un Kastamonu kökenli tek Belediye Başkanı olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve İstanbul Milletvekili Dr. Haldun Ertürk ile birlikte fuar alanın gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Bilinenin aksine Kastamonu’nun, tarihi, kültürü, yemekleri ve özellikle Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip olması ve yemyeşil coğrafyasıyla son yıllarda en fazla ziyaret edilen yerlerin başında geldiğine değinen Başkan Dr. Erhan Erol, “Kastamonulular bu şerefli ülkenin hangi coğrafyasında yaşarlarsa yaşasınlar bu değer zenginliklerini hep korumuş ve sahip çıkmışlardır. İstanbul’da en çok nüfusa sahip illerin başında gelen Kastamonu, savaşlarda en çok şehit veren illerin de başında geliyor. Kastamonulular, daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalılar” dedi. 

Başkan Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa Belediyesi tanıtım standını gezen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na bir tablo hediye etti.



Pazar günü sona erecek 6. Feshane Kastamonu Günleri’ndeki Gaziosmanpaşa Belediyesi tanıtım standında, yöresel yiyecek içecek, hediyelik eşya, elişi ve dokuma ürünlerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’da 400 hektarlık alanda gerçekleştirilen “Yerinde Kentsel Dönüşüm” çalışmaları da vatandaşlara anlatılacak.