Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanlığının iftarda kurduğu gönül sofralarında bu sefer Şehit ve Gazi aileleri buluştu.   
26 Temmuz 2013 Cuma günü Yaşlılar Kordinasyon Merkezi ile Şehit ve Gazi Aileleri için Mevlana Sosyal Tesislerinde Gerçekleştirilen iftar programına bir çok yaşlı ‘’Ninelerimiz-Dedelerimiz’’, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz ile aileleri birlikte katılım sağladı.

Bir çok özle davetlinin de katılmış olduğu İftar Programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı .Ekrem Erdem, Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Türkan Dağoğlu, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı  Av.İsmail Ergüneş, Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı.Dr.Erhan Erol ve teşkilat mensupları yoğun katılım sağladı.

Vatandaşların ramazan aylarını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını dileyen Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Başkan Ergüneş, Vatandaşlardan ve çocuklardan gelen büyük ilgiye cevap vermek adına çocuklarla tek tek fotoğraf çekildi.

Kısa bir konuşma yapan İlçe BaşkanıAv.İsmail Ergüneş ; Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettikten hemen sonra; sözü Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol bıraktı.Dr. Erhan Erol ise YKM ile ŞEHİT ve GAZİ Aileleri selamladığı konuşmasında belediye olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti.