Mazbatasını aldıktan sonra ilçe belediyelerine ziyaretlerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediyesi’ni ziyaret etti. Vatan Caddesi’ndeki belediye binasına gelen Topbaş’ı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kapıda karşıladı. Her iki başkan daha sonra belediyenin fuaye alanında çalışanlarla bir araya geldi.


BAŞKAN TOPBAŞ: İSTANBUL’UN VE FATİH’İN YARINLARI ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Tüm ilçe belediyelerini ziyaret edeceğini belirten Topbaş, “İkinci ziyaretimi esas İstanbul olan Tarihi Yarımada’ya yapmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Fatihlilerin sandıkta tercihini yaptığını belirten Topbaş, üçüncü kez seçilen ve güven tazeleyen Mustafa Demir’i tebrik etti. İstanbullular’ın üçüncü kez duyduğu güven ve verdiği yetkiyle sorumluklarının daha da arttığını belirten Topbaş, “İstanbul ve ilçelerinde 10 yılda küçümsenmeyecek çalışmalara imza attık. Söz konusu İstanbul ve Türkiye olunca gerisi teferruattır. Bu şehirde 15 milyonluk büyük bir aile olarak geleceğe birlikte yürümenin gururunu yaşamalıyız. İstanbul’un ve Fatih’in yarınları bugünden çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.


BAŞKAN DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de Topbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bizim için son derece anlamlı ve mutlu bir gün. Dünyanın başkenti İstanbul’a üçüncü defa belediye başkanı seçilen ve İstanbullular’ın teveccühünü kazanan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve sevgili ağabeyimiz Kadir Topbaş’ı burada ağırlamaktan onur duyuyorum. Çatısı altında bulunduğumuz, misafirlerimizi onurla ağırladığımız, Fatihliler’e hizmet verdiğimiz bu muhteşem binayı bize kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından her iki başkan ve belediye çalışanları hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Topbaş ziyaret anısına Başkan Demir’e “İstanbul Laleleri” adlı kitabı hediye etti. Başkan Demir, günün anısı olarak Tarihi Yarımada’nın sembollerinden Süleymaniye Camii maketini Başkan Topbaş’a hediye etti.