Eyüp Zekâi Dede İlköğretim Okulu mezunları, lösemi hastası arkadaşları Emine Kader Depeli için yardım konseri düzenledi.

Eyüp Zekâi Dede İlköğretim Okulu’ndan mezun olan öğrencilerden Hilal Mert, Hilal Albayrak, Enes Karanfil, Cihat Biradlı, Kubilay Çulcuoğlu, Batuhan Söylemez, Denizhan Uygun, Bartu Akman, Melisa Aydın, İlayda Yavaşi, Ecem Özfırıncı, Enes Mert Korkmaz, Burak Ersoy, Çağla Şen, Şeyma Keskin, Miray Akçam sekiz sene birlikte okudukları arkadaşları lösemi hastalığına yakalanınca seferber oldular…

İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde okuyan ancak sağlık sorunları nedeniyle eğitimine devam edemeyen Emine Kader Depeli’nin yardımına arkadaşları yetişti. Depeli’nin arkadaşları tedavi masraflarına destek olabilmek için Eyüp Belediyesi Cafer Paşa Medresesi Kültür Merkezi’nde bir yardım konseri organize etti.

Eyüp Belediyesi Cafer Paşa Medresesi Kültür Merkezi Gitar öğretmeni Serdar Somuncu, Keman öğretmeni Şuayip Erünlü ve öğrencilerinden oluşan müzik grubu, lösemi hastası Emine için konser verdiler. Konserden elde edilen gelir, Emine’nin tedavi masraflarına için kullanacak.