MHP Bayrampaşa İlçe Teşkilatı Yıldırım Mahallesi Lokali Mehteran gösterileri ile açıldı.

Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, MHP MYK üyeleri Özcan Pehlivanoğlu, Saffet Sancaklı, Niyazi Paksoy, Musa Küçük, MHP İstanbul 2. Bölge Başkanı Selami Şişman, MHP İstanbul İl Bşk Yrd Ayhan Aras, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman,Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Gökmen Kantar, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, Salman Oran, Rüstem Fırat, Müjdat Öztürk ve çok sayıda parti mensubu ve vatandaş katıldı.

Yağmura ve soğuğa rağmen açılışa Bayrampaşalılar yoğun ilgi gösterdi.

Yıldırım Mahallesi merkezinden yürüyüşle başlayan açılışta Mehter Takımı da büyük ilgi gördü. 




Partililer, mehter takımı eşliğinde, ellerinde Türk Bayrakları ve yakalarında 'bende varım' yazılı kokartlarla Yıldırım Mahallesi Lokaline kadar yürüdüler.



Yıldırım Mahallesi Lokalinin açılışında bir konuşma yapan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Kadir Başar yaklaşan yerel seçimlere ciddi olarak hazırlandıklarını ve Bayrampaşa insanına güvenerek bu yola çıktıklarını söyledi. Başar,  Bayrampaşa'nın her mahallesinde bir lokal açmak hedefleri olduğunu da belirtti.



MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'da yaptığı konuşmada şunları söyledi:



Bizim siyasetimizin temelinde önce milletimiz sonra partimiz diyerek yürüyoruz.

"Bugün içerisinde bulunduğumuz şartlar içinde ben size ben size iki konuyu şikayet etmeye geldim" diyen Adan, şöyle devam etti: 

"Dünyaya yön verdiğini söyleyen Başbakan, öksürdüğümüz zaman sesimizi duyuracağı yere Enerji Bakanını gönderemedi. Geçen hafta Enerji Bakanı Erbil'e inemedi. Cenab-ı Allah bize bunları nasip etmesin. Böyle Başbakanlığı, bize nasip etmesin.  Dışişleri Bakanımızın, İçişleri Bakanımızın,  Enerji Bakanımızın Erbil'e inemediği bir iktidarı bize nasip etmesin. Türkiye bunları haketmiyor.

İsrail bir geminin içinde vatandaşlarımızı koyun boğazlar gibi boğazladı. Başbakan orada şehit olmuş Furkan'ı tam 2 ay aldattı. Sonuçta bu işi unutmaya terkettiler. Türkiye bunları haketmiyor.

Türkiye, İran'la Irak'la Suriye'yle çok iyi geçinebilecek  güçlü bir ülke. Biz bu toprakları 400 yıl yönettik. Bu topraklarda yaşayan insanlarla karşı karşıya kalan, onun bunun uydusu olan, Gazze'de bir vatandaşa sarılarak ağlayan bir Dışişleri Bakanı  bize yakışmıyor, Türkiye'ye yakışmıyor."

İkinci olarak paylaşmak istediğim İthalat lobisi ve 1 Katrilyon-2 Katrilyona varan inşaat projeleri diyen Adan konuşmasını şöyle sürdürdü:

İstanbul'un oksijen alanlarını yağmaladılar. İstanbul'un en güzel yerlerini kendilerine yakın olan vakıf üniversitelerine verdiler.

İstanbul'da fakirin fukaranın oylarını alarak iktidar oldular fakat onları terkettiler.

Taksilerin Oda Başkanlarını ziyaretimde öğrendim, yeni bir yasa çıkmış. 20 tane taksi alabilen 800 milyar euro da teminat mektubu koyabilenler VIP yolcusu taşıyabilecekler. Yani lük otellerin yolcusunu taşıyabilecekler. Oysa sarı taksilerin sahipleri bu şarkı bitmez şarkılarıyla AKP iktidarını getirmiştir."

AKP iktidarını sert bir dille eleştiren Adan, AKP'nin fakirin garibin ihtiyaç sahibinin değil zenginlerin iktidarı olduğunu İstanbul halkının da AKP'ye hak ettiği dersi vereceğini söyledi.

MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu da Bayrampaşalıları MHP'ye davet etti. Başesgioğlu konuşmasında şunları söyledi:



"Türkiye Cumhuriyeti tarihinde çok kritik günleri yaşıyoruz. Önümüzdeki 3 yıl da bu kritik günlerin en yoğunlaştığı tarihler olacak. Mahalli seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015'te Milletvekilliği genel seçimleri.Türkiye'de bu aziz topraklar  üstünde, birlikte yaşama arzusunu ve iradesini gösteren herkesin bu yolda birleşmesi, kolkola yürümesi gerekiyor. Onun için sizi önce bu yuvaya davet ediyoruz daha sonra da bütün parti teşkilatlarımıza davet edip, kurulu bu yolda beraber yürümek istiyoruz. "