Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yıllar sonra ilk kez, binlerce Bayrampaşalının katılımıyla gerçekleşen `23 Nisan Çocuk Şenliği` kapsamında sahne aldı.

Belediye Başkanı Atila Aydıner yıllar sonra ilk kez, binlerce Bayrampaşalının katılımıyla gerçekleşen `23 Nisan Çocuk Şenliği` kapsamında sahne aldı.

Gençlik yıllarında kurduğu müzik grubunda bateri çalan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yıllar sonra ilk kez, binlerce Bayrampaşalının katılımıyla gerçekleşen `23 Nisan Çocuk Şenliği` kapsamında sahne aldı.

Bayrampaşa’da yaşayan ve müziğe yatkınlığı olan gençlerin bir araya gelip kurduğu Bayrampaşa Gençlik Orkestrası ile sahneye çıkan Aydıner çalınan bütün parçalara eşlik etti.

Balkan Ezgileri Başkan Aydıner’in Bagetlerinden Çıktı

Bayrampaşa Gençlik Orkestrası ile sahneye çıkan Başkan Aydıner Balkan ezgilerinden oluşan repertuarda baterisi ile Bayrampaşalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.
Bayrampaşa Gençlik Orkestrasının müziğe yatkınlığı olan Bayrampaşalı gençlerden kurulduğunu belirten Başkan Aydıner,’’Bayrampaşa Belediyesi’nin başkanı olarak gençlerimize iyi örnek olduğumu düşünüyorum. Gençlik yıllarımda kurduğumuz `Sefiller` adlı müzik grubu ile uzun yıllar sanatın içinde oldum. Siyasetle beraber fırsat buldukça müzik ile bir araya gelmeye çalışıyorum. Bu akşam da bunlardan biriydi. Sanat hayatımızın bir parçası. Hangi mesleği icra edersek edelim sanatın içinde olalım’’ dedi.