Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki okulların boyanması ve daha sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturulması amacıyla, talepte bulunan 29 okula, yaklaşık 30 ton boya yardımı yaptı.

Eğitime verdiği desteklerle tanınan Bayrampaşa Belediyesi, belediye hizmet binası önündeki Atatürk Parkı’nda düzenlenen törenle talepte bulunan 29 okula çeşitli renk ve özelliklere sahip yaklaşık 30 ton boya yardımı yaptı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen boya dağıtım törenine AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Halil İbrahim Danış, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Acar ile Ahmet Kumbasar, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Atila Aydıner, öğrencilerin düzenli, bakımlı ve pırıl pırıl sınıflarda eğitim alabilmeleri için 29 okula yaklaşık 30 ton boya yardımı yaptıklarını söyledi. Başkan Aydıner, “Eğitime yapılan yardım ve yatırım bir ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Eğitim mekânı bakımlı ve düzenli olursa, orada eğitim alan öğrencilerin başarı oranı da o ölçüde artar. Öğrencilerimiz başarılı olunca da ülkemiz başarılı olur” diyerek sözlerini tamamladı.

Boya yardımı 12 ton plastik boyadan, 10 ton yağlı boyadan ve 7 ton tavan boyasından oluşuyor. 17 ilköğretim, 9 lise, bir ortaokul ile Rehberlik Araştırma ve Halk Eğitim Merkezi’ne boyalar sırayla teslim edilecek.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından verilen boyalar 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi başlamadan okulların boyanmasında kullanılacak.