Başarılı Gazeteci Yılmaz Birinci tarafından yayımlanan Bayrampaşa Haber Gazetesi 13. yıldönümünü sevenleriyle birlikte kutladı.
 
Bayrampaşa Belediyesi Tuna Tesisleri'nde gerçekleşen kutlama törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız, işadamları, bürokratlar, sanat ve sinema dünyasının ünlüleri ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Gece, davetlilere gazetenin 13. yıldönümü dolayısıyla kutlama konuşmalarının yer aldığı bir sinevizyon gösterimiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını Bayrampaşa Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Birinci yaptı.

Yılmaz Birinci, 13. Kuruluş Yıldönümü'nü kutluyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Birinci konuşmasında, Bayrampaşa Haber Gazetesi'nin 1999 yılında kurulduğunu ve her yıl geleneksel olarak kutlanan yıldönümün bu yıl ise 13.sünü kutlamanın sevincini yaşadığını, bu gece de siyasi partilerin sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra Yeşilçam duayenlerinin de aralarında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Belediye Başkanı Atila Aydıner de yaptığı konuşmasında başta Bayrampaşa Haber Gazetesi olmak üzere ilkeli olan emekçi yerel basına sahip çıkılmasından yana olduğu söyledi. Başkan Aydıner "zor şartlara rağmen bu gazete bugüne taşıyan Bayrampaşa Haber Gazetesini kutluyorum" dedi.



Aydıner, mahalle arkadaşı olduğunu belirttiği Yılmaz Birinci ile gurur duyduğunu belirterek, "Yılmaz herkesin sorunlarıyla ilgilenen örnek bir gazetecidir. O meşhur pardesüsü ile her sabah Dedektif Kolombo misali yollara düşer ve en güzel haberleri yapar" diye konuştu.



 Bayrampaşa Haber Gazetesi 13 yılını da büyük bir coşkuyla kutladı. Gecede sahne alan şarkıcılarla coşan davetliler gece boyunca eğlendiler.



Aydınses olarak, Bayrampaşa Haber Gazetesi'nin 13. yılını kutlar, başta Yılmaz Birinci olmak üzere gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen ve katkıda bulunanları tebrik eder ve nice başarılı yıllar dileriz.