İstanbul’un Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları Çatalca’da bir araya geldi. Aylık olarak toplanarak çalışmalarını değerlendiren, projeler üreten belediye başkanları, 11 Kasım 2014 Salı akşamı Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın başkanlığında ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ev sahipliğinde buluştu.

Önceki gün gerçekleşen toplantı öncesi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve beraberindeki misafirleri ilçede kısa bir gezinti yaptılar. Çatalca’da gerçekleşen ve saat 18:00’da başlayan toplantıda ise Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve belediye başkanları 2015 yılında yapılacak seçim stratejisi ile birlikte belediye başkanları tarafından ortak düzenlenen projeler de değerlendirildi. İstanbul’un ve ilçelerin ortak sorunlarının da masaya yatırıldığı toplantı oldukça verimli geçti.

Çatalca’da Belediye Başkanı Cem Kara’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şükrü Metin, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Avcılar Belediye Başkanı Hanay Handan Toprak Benli, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar katıldı.