Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan “Gönül Elçileri Projesi”, yurt genelinde büyük ilgi görüyor.

İstanbul'da da başarıyla yürütülen gönül elçiliği projesine her kurumdan destek gelmeye devam ediyor.

Arnavutköy Kaymakamı Hurrem AKSOY da gönül elçiliği projesine, her sabah Hükümet Konağı'na gelen vatandaşlara kitap okuyarak destek veriyor. 

Kaymakam Aksoy'un bu davranışı Arnavutköylüler tarafından takdir ve beğeniyle karşılanıyor.

İhtiyaç duyan her düşkünün yanında olmanın uğraşını verdiklerini söyleyen Aksoy, "Gönül elçileri olarak; gönüller yapmak, gönüller kazanmak üzere burada bulunuyoruz. Sahip olduğumuz zamanı, deneyim ve kaynakları, ihtiyaç sahibi olan; engellilere, yoksul ailelere, şehit ve gazi ailelerine ulaştırmalıyız” dedi.

Kaymakam Aksoy, "Duyarlılık ve özen gerektiren gönül elçiliğini, Arnavutköylülerin hakkıyla yapacağına inandığını ifade ederek, bu kapsamda vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini kaydetti.




Arnavutköy Kaymakamı Hurrem Aksoy kitap okurken, duvardaki asılı levhadaki kitaplar okunmak içindir yazısı da projeyi destekliyor. Kitap okuma sevgisini her yaşa kazandırmayı hedeflediklerini belirten Kaymakam Aksoy'un okuduğu kitaplar, her yaştan Arnavutköylü tarafından ilgiyle dinleniliyor.

Gönül Elçisi olmak ve projeye destekte bulunmak için;

Arnavutköy Kaymakamlığı Gönül Elçileri Bürosu
İrtibat Telefon:(0212) 597 69 66