Son yıllarda en çok tercih edilen hizmetlerden bir tanesi haline gelen Tekne kiralama hizmeti, özellikle İstanbul’da yaşayanların birçok işini kolaylaştıran hizmetlerden bir tanesi. Boğazda düğün yapacaksanız, boğaz turuna çıkacaksanız, özel bir davet ya da yemek veriyorsanız, bir yere daha hızlı ulaşmanız gerekiyorsa siz de tekne kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Tekne kiralama hizmeti sayesinde sadece tekne değil aynı zamanda yat da kiralayabilir ve ihtiyaçlarınızın daha hızlı karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Elde etmiş olduğumuz tecrübe ve deneyimler sayesinde sizin için en uygun tekne ve yatları hazır hale getiriyor ve sizlere kiralıyoruz. Bunun için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Firma olarak sizlere sadece tekne kiralama hizmeti sunmuyoruz. Aynı zamanda organizasyon isteklerinize de en iyi şekilde cevap veriyoruz. Sıcak yaz aylarında birçok kişinin hayali denizin ortasında düğün yapmaktır. Siz de düğünlerinizin denizin ortasında yapılmasını istiyorsanız bunun için bizlere ulaşabilirsiniz. Deneyimli personellerimiz istekleriniz doğrultusunda düğünler için en uygun teknelerin hazırlıklarını yapacak ve düğününüze hazır hale getireceklerdir. Bu sayede unutulmaz bir düğün yaşayabileceksiniz. Firmamız aynı zamanda boğaz turu atmak istediğinizde de sizlere yardımcı oluyor. Boğaziçi Yatçılık yıllardır buy sektörde yer alan bir firma olarak sunduğu her hizmette müşterilerini memnun etmeyi başarmış olan bir firmadır. Siz de sunmuş olduğumuz hizmetlerden son derece memnun kalacak ve tekrar tekrar bizleri tercih edeceksiniz.

Kiralık tekneler fiyat açısından bütçenizi sarsabilir. Eğer siz de tekne kiralamak istiyorsanız ancak bunun için yeterli paranız olmadığını düşünüyorsanız bunun için bizlere ulaşmalısınız. Uygun fiyat politikamız sayesinde bizleri tercih eden tüm müşterilerimize en uygun fiyata hizmet sunmayı başarıyoruz. Ayrıca alternatif ödeme yöntemlerimiz sayesinde de ödemelerinizi zorlanmadan gerçekleştirebiliyorsunuz. Tekne kiralamaya karar verdiğinizde yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek olmalıdır. www.bogaziciyatcilik.com linkine tıklayarak sitemizi ziyaret edebilir ve sunduğumuz hizmetler hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca tekne kiralamak istediğiniz zaman iletişim bilgilerimizi kullanarak firma personellerimiz ile iletişime geçerek rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Bu sayede siz de ihtiyacınız olan tekneleri istediğiniz gün ve saatte teslim alabilirsiniz.