Umre kutsal toprakların ziyaretidir. Umre ibadeti ile kutsal toprakları ziyaret edersiniz. Ayrıca bu ibadetle küçük günahlarınızdan da arınabilirsiniz. Umre küçük günahlarınıza kefaret olan bir ibadettir. Umre bazı mezheplerde farz olan bir ibadettir. Hanefi ve Maliki mezheplerine göre sünnet Şafii ve Hanbelî mezheplerine göre ise farz olan bir ibadet olan umre size birçok manevi şey katacaktır. Kutsal topraklara gidenlerin söylediğine göre o topraklarda binlerce kişi ile birlikte aynı anda ibadet etmek size büyük manevi haz veriyor. Umre ibadetinin belirli bir zamanı yoktur. Bu yönüyle belirli bir zamanı olan hac ibadetinden ayrılır. Umre size çok değişik duygular tattıracak olan bir ibadettir.

Umre acenteleri

Umre ibadetinizi yapmanıza yardımcı olan birçok acente vardır. Bunlardan birisine başvururken çok iyi araştırma yapmalısınız. Umre ibadeti sırasında sorun yaşamamak için iyi ve kaliteli bir firmayla anlaşmalısınız. Eğer firma kaliteli olmazsa sorun yaşayabilirsiniz. Daha buradan hareket etmeden bile birçok sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden firma tercihinde çok dikkatli olmalısınız. Her söylenile inanamamalı ve teyit etmelisiniz. Firmaların verdiği hizmetleri çok iyi karşılaştırmalısınız. Firmalar arasında tercih yaparken bu işten anlayan birilerinden görüş ve öneri alabilirsiniz. Onların fikirlerine de dikkat ederek iyi bir tercih yapabilirsiniz. Umre turları düzenleyen şirketler arasında tercih yapmak için iyi bir piyasa ve pazar araştırması yapmalısınız. Bu araştırma sonucunda hizmet ve fiyat konusunda en iyi olan umre turu düzenleyen firmayı tercih edebilirsiniz.

Umre fiyatları

Umre şirketleri verdikleri hizmete bağlı olarak size değişik paketler sunuyorlar. Bu paketler arasında bir tercih yaparak umre ibadetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Umre konusunda hizmet veren firmalar ararında tercih yapmadan iyi bir araştırma yapmalısınız. Umre fiyatları konusunda da iyi bir araştırma yapmalısınız. www.umredefark.com bu konuda size yardımcı olabilir. Bu firma size umre turları düzenliyor. Turda size hediyelerde veriyor. Bunlardan birkaçı zemzem suyu ve el çantasıdır. El çantası size umre sırasında çok yardımcı olur. Zemzem ise burada gelen misafirlerinize iyi bir ikram olabilir. Ayrıca orayı hatırlamak için zemzem suyu de içebilirsiniz.