Türkiye’nin “en uzun saçlı kızı” Marcia Saç Bakım Ürünleri'nin düzenlediği muhteşem bir finalle seçildi.

20 Kasım 2012 gecesi Osmanbey Ramada Plaza Oteli’nde yapılan finale katılmaya hak kazananan 5 uzun saçlı kız ünlü isimlerden oluşan jüri karşısında yarıştılar.

Ali Yatkın ve Sema İşbilenin ev sahipliği yaptığı Ramada Plaza Otel`in sponsorluğunda Marcia Brezilya keratinlerinin lansmanına, cemiyet ve sanat camiasından Ali Müfit Gürtuna,Turgay Kıran, Romalı Perihan, Meral Konrat, Bahar Öztan, Nuri Sesigüzel, Ali Rıza Gündoğdu, Türkün Gündoğdu, Ümit Yalaza ve daha bir çok ünlü isim katıldı.

18 – 25 yaş arası , KKTC ve Türkiye genelindeki tüm genç kızların katılabildiği, Türk kadınının çevre şartları ve olumsuz koşullar nedeni ile gitgide artan saç sorunlarına çözüm getirmeyi, saç bakımı konusunda Türk kadınını bilinçlendirmeyi planlayan yarışmada birbirinden güzel saçlarıyla finalistler büyük beğeni kazandı.

Gecede sunuculuğu da Sema İşbilen üstlendi.
 
Uzun ve sağlıklı saçlarıyla beğeni toplayan finalistler karşısında jüri seçim yapmakta oldukça zorlandı.

Finalistler arasından birinciliğe değer bulunan isim, 22 yaşındaki Damla Ayyıldız oldu.

Konuklar, yarışmanın sonucunu heyecanla beklerken aynı zamanda saç sağlığı konusunda çok değerli bilgiler  dindiler.

Marcia Brezilya Keratinleri`nin saç sağlığı konusunda ne kadar duyarlı ve dünya da ne kadar çok tercih edildiği hakkında bilgi sahibi oldular.

İ.K.K.O Başkanı Oktay Erkal ve İstanbul Güzellik Salonları Odası Başkanı Ayşe Aydın sahnede birer konuşma yaparak MARCİA keratinlerinin kuaförler için çok önemli ve sağlıklı ürün olduğunu Türkiyedeki bütün kuaförler adına bu önemli ürün geldiği için çok mutlu olduklarını belirttiler.




Marcia Eğitmeni İsmail Demir de keratinle ilgili bilgiler verdi ve muhteşem saç modelleri yaptı.

Yarışmanın düzenleyicisi, yılların ünlü kuaförü Ali Yatkın uzun zamandır böyle bir yarışmayı hayal ettiğini söyleyerek, “En uzun saçlı Türk kızını çok merak ediyordum. Saç bakım ürünleri konusunda öncü kuruluş Marcia'nın katkıları ile düzenlediğim bu yarışmayla bu merakımı giderdim ve saç bakımının önemine dikkat çekilmiş oldu.  Dereceye giren kızlarımızın saçları da kendileri de oldukça güzel. Şampuan reklam filmleri için de uygun adaylar çıkardığımızı düşünüyorum" dedi.

Gecede ünlü sanatçılar Meral Konrat, Bahar Öztan ve Romalı Perihan hem güzellikleri hem de sempatik tavırlarıyla davetlileri büyüledi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede davetliler, ünlü isimlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ünlü oyuncu Meral Konrat, şıklığı ve güzelliğiyle gecede bütün gözleri üzerine topladı.



Ünlü türkücü Nuri Sesigüzel'e de hayranlarının ilgisi büyüktü.



Ünlü sanatçı Romalı Perihan, sempatik tavırlarıyla davetlilerin kalplerini fethetti. Türkiye'nin en uzun saçlı kızı seçilen Damla Ayyıldız'ın tacını gerçek bir prenses olan Romalı Perihan taktı.


Marcia saç bakım ürünlerinin düzenlediği, Genel Koordinatörlüğünü Ünlü Kuaför Ali Yatkın'ın yaptığı yarışmada, Türkiye'nin en uzun saçlı kızının saç bakımı bir sene boyunca 'Marcia Saç Bakım Ürünleri'ne emanet edildi.. 

Ayrıca Marcia Fuarları'nda kendisine Ali Yatkın tarafından özel saç modelleri yapılacak.

Osmanbey Ramada Plaza'da bir hafta konaklama, Öz Klas Turizm tarafından 3 günlük Yunanistan tatili hediye edilen Türkiye'nin en uzun saçlı kızı, Haber Kuaför dergisinin de yılbaşı sayısı kapak güzeli olma fırsatını yakaladı.


İkinci ve üçüncüye ise Marcia Saç Bakım Ürünleri'nden oluşan sürpriz hediye sepeti verildi. Ayrıca ilk üç yarışmacıya ünlü fotoğrafcı İlyas Akkuyu (FSM) stüdyolarından Fotoğraf Albümü, Urgan Sport tarafından birer çift ayakkabı hediye edildi.





Siyah Şapkalı kadın Ayşe Evrim'in de güzel sesiyle renk kattığı gece hoş anılar bıraktı. Sosyetenin tanınmış kuaförleri de geceyi eğlenerek gecirdiler

Bu güzel final gecesinin sonunda tüm katılımcılar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



aydinSes- Ayla Özdemir