Türkiye’nin en uzun saçlı kızını aramaya karar veren ’Marcia Saç Bakım Ürünleri’, ünlülerin kuaförü Ali Yatkın önderliğinde bir yarışma düzenliyor.

18 ile 25 yaş arasında, Türkiye’nin yanı sıra KKTC’deki tüm genç kızlar yarışmaya katılabilecek. Başvurular arasından ön elemeyi geçen ilk 5 kişi, 20 Kasım günü Osmanbey Ramada Plaza Otel’de yapılacak finale katılacak.


YUNANİSTAN TATİLİ

Yarışmanın Genel Koordinatörü Ali Yatkın,

'Yarışmamız, Türk kadınının çevre şartları ve olumsuz koşullar nedeni ile git gide artan saç sorunlarına çözüm getirmeyi, saç bakımı konusunda Türk kadınını bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Türkiye'nin en uzun saçlı kızına saç bakımı bir sene boyunca 'Marcia Saç Bakım Ürünleri'ne emanet olacak. Marcia Fuarları'nda benim tarafımdan özel saç modelleri yapılacak. Osmanbey Ramada Plaza'da bir hafta misafir edilecek. Öz Klas Turizm tarafından 3 günlük Yunanistan tatili hediye edilecek. Haber Kuaför dergisinin yılbaşı sayısı kapak güzeli olacak. İkinci ve üçüncüye de yine
Marcia Saç Bakım Ürünleri'nden oluşan sürpriz hediye sepeti verilecek' dedi.

ŞAMPUAN REKLAMLARI

Yarışma için uzun zamandır hazırlık yapan ünlü kuaför Ali Yatkın,
'En uzun saça sahip Türk kızını çok merak ediyordum. Yarışma vesilesi
ile hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Bence bu yarışmadan şampuan reklamlarında oynamaya aday pek çok isim çıkacak' diye de ekledi.

Başvuru yapmak için geç kalmayın

'Türkiye'nin en uzun saçlı kızı benim, rakip tanımam' diyorsanız, hiç vakit kaybetmeden bu yarışmaya katılın.

Marcia Saç Bakım Ürünleri'nin düzenlediği bu sıradışı yarışmaya katılmak için haberkuafö[email protected] adresine bilgilerinizi göndermeniz yeterli.

Ünlü kuaför Ali Yatkın, 'Yarışmaya katılmak isteyen bayanların; boy ve portre resimleri ile birlikte yaş, boy, kilo ve saç uzunluğunu belirttikleri
bilgilerle birlikte, haberkuafö[email protected] adresine göndermeleri yeterli.
Katılımlarınızı bekliyoruz' diyor.