Günümüzün moda anlayışı, çok hızlı ve sürekli tüketilen ve yanı sıra sürekli olarak daha da fazla küçülen elbiselerden oluşuyor. Tasarım özellikleri üst düzeyde olsa da, bu tasarımların geleneksel anlayışlarla uyuşmaması ve özellikle bayan giyiminde ülkemiz gibi ülkelere hitap etmemesi, tesettür giyim modasının gelişmesinde önemli bir rol oynamıştır. Tesettür giyim modası, geleneksel ve İslami kurallara uygun bir şekilde üretilen ve yanı sıra, tasarım özellikleri ve renkleriyle benzersiz bir şıklığın oluşmasını sağlayan bir giyim türü. Bu sayede bayanların yaşamlarının her anında gönül rahatlığıyla kullandıkları tesettür giyim ürünleri, inanışları çerçevesinde giyinen kadınlarında çok şık olabilmelerini sağlıyor. Modern dünyaya uyumlu hatlara sahip tasarım örnekleriyle tesettür giyim, modern dünyanın kadınlarına inanışlarını korumaları için bir fırsat oluşturuyor. Tesettür giyim türünün en çok kullanılan ve aranan ürünlerinden biri olan tesettür abiye, her alanda kullanılma özelliğiyle her kadının dolabında olması gereken elbise türlerinden biri. Tercihe bağlı kombinlerin oluşturulmasıyla, günlük yaşam sırasında kullanılabildiği gibi, tüm özel günler ve kutlamalarda da benzersiz bir şıklığın oluşmasını sağlayan abiyeler, yoğun şekilde kadınların beğenisine sunulan yeni tasarım ve renk modellerine sahip.

Özel bir şıklığın temsilcisi olan Ferace, Türk kadınlarının geleneksel ve çok eskiden beri kullandığı bir giyim türüdür. Geleneksel anlayışımız çerçevesinde bir forma sahip olan feraceler, aynı zamanda tesettür giyimin tüm kurallarına riayet eden bir elbise türüdür. Çok özel motifler ve tasarım çizgilerinin yanı sıra, birbirinden güzel renk örnekleriyle bayanların hizmetine sunulan feraceler, en çok aranan tesettür giyim modelleri arasında yer alıyor.

Tesettür elbise modelleri her açıdan özel tasarım ürünleri olmasıyla ve yanı sıra bayanların inanışları çerçevesinde giyinerek te çok şık olabilmelerini sağlamasıyla, öncelikli olarak tercih edilen giyim ürünleri arasında yer alıyor. Çok özel bir sentez olarak hazırlanan tesettür giyim ürünleri, dünya genelinde yoğun bir talep görüyor ve bu tasarımların öncü markaları ve tasarımcıları çok büyük bir yüzdeyle Türk firmaları. Tesettür giyim ürünleri tasarlayan ve üreten firmalar arasında çok önemli bir konumu olan Türk firmaları, sektörün yönlendirilmesini sağlayan önemli bir konuma da sahip.