Yoy Technology bünyesinde, Yavuz Onur Yavuz tarafından kurulan Türkiye'nin yeni nesil rezervasyon sitesi Rezervasyon.com açıldı.

Tatil rezervasyon ile başlar! sloganı ile yola çıkan, Tatil severlerin 1 numaralı otel rezervasyon ve tatil sitesi olma hedefiyle yola çıkan Rezervasyon.com, şuan için Türkiye'den 129 Destinasyonda toplam 2173 otel ile hizmet vermekte. Ucuz tatil'in artık zor bulunduğu Türkiye'de en çok herşey dahil oteller göz önünde olurken insanlar otel rezervasyonlarını ucuz tatilden yararlanmak için erken rezervasyon döneminde yapıyorlar. Türkiye'de tatil bölgesi olarak yurtiçi otelleri, antalya otelleri, kemer otelleri, alanya otelleri, kuşadası otelleri, alaçatı otelleri ve marmaris otelleri gibi destinasyonlarında ise tatil için ürün sayısı oldukça fazla.

Türkiye'de en iyi fiyatlarla ucuz tatil yapılabilmesine olanak sağlayan, özellikle antalya otelleri, bodrum otelleri, kemer otelleri, alanya otelleri ve belek otellerindeki tatil kampanyaları ile tatil severlerine sürekli avantajlar sunarak tatil severlerin dikkatini çekmeye başlayan rezervasyon.com sitesinde, harika indirimlerden yararlanarak tatil otellerinde en iyi fiyatı yakalayabilirsiniz. Otel aramalarında ise yalnızca müsaitliği bulunan otelleri gösterdiğinden, tatil severlerin yer bulmakta zorluk çekmeden hızlıca otel rezervasyonlarını yapabilecekleri bir tatil sitesidir. Seyahat tutkunları rezervasyon yapmaya karar verdikleri anda, anında onay alabildikleri için rezervasyonlarında hata olma olasılığı minimum düzeyde olacağı için tatil için hiç bir endişeye gerek duyulmasına olanak bırakmıyor.

Türkiye'de tatil severlerin ağırlıklı tercih ettikleri bölgeler arasında en çok aranılan oteller antayla otelleri, bodrum otelleri, marmaris otelleri, kemer otelleri, belek otelleri, kıbrıs otelleri ve çeşme otelleri olarak karşımıza çıkıyor. Antalya otelleri, bodrum otelleri ve kıbrıs otellerine seyahat etmek isteyen tatil severlerin tercihi genellikle Herşey dahil tatil köyleri ve herşey dahil 5 yıldızlı oteller olurken, Marmaris otelleri ve tatil köylerine gitmek isteyen tatilcilerin tercihi daha çok 4 yıldızlı oteller ve butik oteller oluyor. Özellikle Belek otelleri ve kemer otellerine seyahat eden tatil severlerin önceliği lüks otelleri uygun fiyata bulmak. Belek otellerinde en çok tercih edilenler golf otelleri ve spa otelleri olurken kemerde resort otelleri dikkat çekmekte.

Rezervasyon.com sitesinde populer tatil bölgelerindeki otel sayıları oldukça fazla; antalya otelleri 590 adet, bodrum otelleri 75 adet, marmaris otelleri 93 adet, alanya otelleri 90 adet, kemer otelleri 60 adet, çeşme otelleri 22 adet, istanbul otelleri 564 adet, kıbrıs otelleri ise 49 adet.

Rezervasyon.com'da 3 adımda otel rezervasyonunuzu tamamlayabiliyor olmanız da bu tatil sitesinin kullanılabilirlik bakımından ne kadar etkin olduğunu gösterir nitelikte. Rezervasyon.com tatil sitesi insanlara hızlı, kolay ve güvenli bir otel rezervasyonu yapılabilme imkanını sunmakta. Tecrübeli ve genç bir ekibe sahip olan Rezervasyon.com, uygun fiyata güvenilir tatil hayallerini gerçekleştirmek isteyen misafirlere, indirimli fırsatları sunan dinamik, güvenilir, uygun fiyatlı ve kullanıcı dostu bir tatil sitesidir.