Cilt insanın güzel görünmesinin en önemli faktörleri arasındadır. Belki de o yüzden insanların cildine bu kadar özen göstermesi ondan. Ama nasıl hayat biz plan yaparken başımıza gelenler ise cildimiz de aynen öyle. Biz ne kadar dikkat edersek edelim, bize bağlı olmayan nedenlerden dolayı kimi sorunlar yaşanabiliyor.

Örneğin kadın, erkek, genç, yaşlı demeden hemen herkesin her dem yaşayabileceği bir sorun var ki hepimizin korkulu rüyası. Siz ne demek istediğimizi elbette anladınız. Tabi ki sivilcelerden bahsediyoruz.

Sivilce oluşumunun temel nedenleri sorusuna verilebilecek temel yanıtlar şunlar:

·         Ergenlik: İnsan yaşamının en önemli dönüm noktalarından olan ergenlik döneminde sivilceler adeta kaçınılmaz gibi. Hem de koskocaman olanları cabası

·         Regl Dönemi: Kadınların kabusu olan bu dönem öncesinde hormonsal değişiklikler nedeniyle sıkça rastlanan bir durum

·         İlaçlar: Kimi ilaçların da sivilcelere neden olduğu biliniyor

·         Yanlış Beslenme: Aşırı yağlı ve baharatlı yiyecekler sivilcelerin bir numaralı nedeni

·         Cilt Yapısı: Yağlı ve hassas ciltler sivilceye çok daha meyilli

·         Hijyen: Cilde gereken hijyen gösterilmediği zaman sivilceler mutlaka kendini belli ediyor. O yüzden cilt temizliğine gereken önem gösterilmeli.

Tüm bu bilgilerden sonra sivilcelerden kurtulmak için doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. Tamamen doğal olmalı. Anti alerjik  yapısı olmalı.

İşte biz tüm bu sorunlar için ve tamamen dermokozmetik olan bir ürün önereceğiz adı Synchroline Aknicare.

Aslında o bir İtalyan. İtalyanlar sanıldığının aksine sadece moda da değil kozmetik alanında oldukça iddialı olan bir ülke. Nitekim Synchroline markası da tam bir İtalyan ve bir İtalyan’da olması gereken tüm özellikleri taşıyor. Yani kendisine has bir havası ve duruşu var.  Ürünlerin piyasaya sunumundan bile bunu kolayca anlamak mümkün.

Synchroline markasının ortaya çıkış noktası çok net. Marka cilt tipi ne olursa cilt sorunlarının önüne geçme amaçlı olarak özel formüle edilen ürünler sunuyor. Cilt sorunu ne olursa olsun cildin kusursuzluğu ana hedef.

Gelelim Synchroline Aknicare isimli ürüne. Adından da anlaşılacağı üzere akneli ciltler için özel olarak üretilen bir seri ve bu seride değişik formda ve ebatta ürünler bulunuyor. Sprey, losyon ve krem formunda karşımıza çıkan ürünleri bulunuyor.

Bu ürünü mutlaka temiz bir cilde günde sivilcenin sıklığına göre günde üç kere bile kullanmanız mümkün.

Eğer cildiniz yağlı ise cildinizde sivilce olmasa bile bu ürünü kullanarak cildinizde sebum dengesini sağlamaya çalışabilirsiniz.

Düzenli kullanım ile sivilcelerden kurtulmak mümkün Üstelik geride iz bile kalmıyor.

İçerik olarak bakıldığında karşımıza şunlar çıkıyor:

·                      %8.8 Trietilsitrat

·                      Hyalüronik Asit

·                      UVA-UVB Filtreleri

 

İçeriğinde yer alan UVA-UVB filtreleri cildin güneşin zararlı etkilerinden korunmasını sağlıyor ve her yaşta rahatça kullanılabilecek çok özel bir ürün bu. Genç, yaşlı, kadın, erkek fark etmiyor.

Son olarak ürünün siyah noktalar ile de etkin biçimde savaştığının altını çizmekte fayda var. Temel bir bakım ürünü olduğunu, eğer cilt yapınız sivilceye meyilli ise mutlaka kullanılması gerektiğini de söylemeden geçmemeli.