Survivor All star'ın yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu farklı bir şekilde kaybeden Ünlüler takımı aralarından bir arkadaşının ismini yazmak zorunda kaldı. Konsey öncesi yapılan konseyler sonucunda Merve Aydın isminin çıkacağı kesinlikle belliydi.Doğukan Manço konsey öncesinde arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, kendisine göre bir strateji belirledi. Konsey sonrasında Doğukan Manço'nun Serenay ismini yazdığı ortaya çıktı. Bu durum sonrasında Hakan ve Doğukan arasında tartışma çıktı. Doğukan Manço'nun karakterini bozduğunu ve arkadaşlarını sattığını belirten Hakan, Doğukan'ı ihanetle suçladı.

İsmi yazıldığı için bir hayli şaşkın olana Serenay, "Gerçekten çok şaşırdım hiç beklemiyordum. Doğukandan bunu hiç beklemiyordum. Bu konseyde beklemiyordum. Bir önceki Survivor'ım da bunun gibi bir şey yüzünden gittim. Gerçekten kimseye güvenim kalmayacak. Bir kere daha bunu kaldırabileceğimi düşünmüyordum. Burada kalmak istemiyorum. Gidersemde çok güzel bir ders çıkartacağım burdan. Ama Allah çok büyük. Artık dahada çok kalmak istiyorum, o kupaya inadına daha çok yaklaşmak istiyorum. Ama diyecek hiçbir şey bulamıyorum şuan. Biraz daha sakinleşeceğim ama hakkımda hayırlısıysa o olsun." dedi.

Doğukan'a kararından dolayı oldukç asinirlenen Hakan ise "Ben şuna çok şaşırdım. Bizim yarın oyunumuz var. Oyunu kazanırsak, onun karşısına iki aday çıkartacağız. Biz bugün sen demedin mi, yarın kaybedersek ne yapacağız diye? Ben dedimki senin kişiliğine ve bu 115 güne yakışır bir şekilde yapmak istiyorum dedin. Öyle bir strateji belirledin ki rakiplerin şimdi sana bir taraflarıyla gülüyordur" ifadelerini kullandı.