Vialand Tema Park’ta daha fazla eğlence,adrenalin ve macerayı keşfedip, sınırsız eğlence dünyasının kapılarını aralayın.

Türkiye’nin ilk ve tek tema parkı Vialand, eğlence tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. Birbirinden özel eğlence üniteleriyle donatılmış 120 bin metrekarelik alana kurulu ve 15 bin kişilik kapasiteye sahip Vialand Tema Park’ta eğlencenin sınırı yok.

Sıra dışı konsepti ile eğlence’nin kapılarını aralayan Vialand Tema Park, ‘Ailece sınırsız eğlence’ konsepti ile 7’den 70’ e herkes eğlenceye doyacak. Her köşesinde farklı bir eğlence anlayışı ile ziyaretçilerini buluşturan Vialand Tema Park;“Nefeskesen”, “360”, “Jet Ski”, “Maceraperest”, “Adalet Kulesi” gibi üniteleriyle adrenalin ve macera dolu bir eğlence sunuyor.

CNN International tarafından dünyanın en iyi dördüncü Roller Coaster’i seçilen “Nefeskesen” 3 saniyede 110 kilometre hızla adrenalin tutkunu Vialand ziyaretçileri eğlencenin doruklarına çıkarırken 20 milyon dolarlık yatırımla 4.000 metrekarelik bir alana kurulan “Fatih’in Rüyası” ve “İstanbul’un Sırları” üniteleri İstanbul’un tarihini muhteşem bir teknolojiyle yaşatarak tecrübe ettiriyor.

Vialand Tema Park, Buz Devri ve Angry Birds 4D sinema ve simülasyon üniteleri ve Cartoon Network kanalının Gumball, Powerpuff Girls, Adventure Time gibi sevilen programlarının canlı şovları da dahil olmak üzere 30’u aşkın ünitesi alternatif eğlence seçenekleri sunuyor.

Vialand Tema Park’ta eğlenmekten yorulanlar için küçük molalar verebilecekleri dünya lezzetlerini barındıran özel restoran ve büfelerle yemek aralarında da eğlenceye devam ediliyor. Tema Park’ta eğlenirken anılarını evine götürmek, sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için hediyelik eşya mağazalarında özel tasarım birbirinden farklı alternatif seçenekler ziyaretçilerini bekliyor.