Bildiğimiz süper kahraman klişesini yerle bir eden, farklı tarz ve üslubu ile hem eğlenceli hem de heyecan dolu saatler sunan Deadpool adlı süper kahramanı sitemizde Deadpool izleyebilirsiniz. Başına gelen ve ölümcül bir hastalıktan farklı bir program sayesinde kurtulan ancak bunun sonucunda da enteresan bir karaktere dönüşen Deadpool, zeki, çevik ve küfürbaz bir süper kahraman olmuştur. Tuhaf bir espri anlayışı olan ve umursamaz tavırları ile öne çıkan süper kahraman, başına gelenlerin sorumlusu olarak gördüklerinden intikam almak için plan yapmaktadır. Şubat ayında vizyona giren yapımı sitemizde HD kalitesi ile izleme şansını bulabilirsiniz.

Marvel’in çizgi romanından beyaz perdeye yansıyan diğer kahramanlar Batman ile Superman da izleyenleri bambaşka bir dünyaya davet ediyor. Bugüne kadar ikisini de dünyayı ve insanlığı kurtarma mücadelesinde izlerken Superman’in farklı bir karaktere büründüğüne tanık olacaksınız. Artık Superman insanlık için bir tehdit oluşturmakta ve tüm şehir için korkulu bir hale gelmiştir. Bu durum karşısında Batman ise Superman’i durdurmak ve şehri kurtarmak durumunda kalmıştır. İki süper kahraman karşılıklı olarak mücadele verirken karşılarına çıkan Lex Luthar ise iki süper kahramanı yeniden yan yana getirecek ve bambaşka maceralara sürükleyecektir. Sitemizde Batman ve Superman Adaletin Şafağı izleyebilir ve sürprizlere açık olmaya hazır olmalısınız. Mart ayı içinde vizyona giren yapım, Türkiye’de de merak ve ilgi ile karşılandı ve gişede muazzam bir başarı elde etmeyi başardı.

Süper kahramanların karşı karşıya geldiği bir diğer yapım da Mayıs ayı içinde beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor. Sitemizde Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı izleyebileceğiniz yapımda ise Yenilmezler ekibini zorlu bir karar beklemektedir. Son çıktıkları mücadeleden yenilgi ile dönen Yenilmezler ekibi, politik güçlerin baskısı altındadır. Bundan böyle insanlık için mücadelelerini hükümetin bilgisi ve yönlendirmesi koşulu ile gerçekleştirebilecek olan ekip, bu talep için bir karar vermek durumunda kalmıştır. Ekibin bir kısmı kesinlikle özgür bir şekilde kalmayı istese de, diğer elemanları hükümet ile işbirliği yapmanın daha iyi olacağı kanaatini taşımaktadır. Bakalım Marvel’in dünyasından nasıl bir son çıkacak…DHD