Düğün gününün asaletini ve şıklığını sembolize eden en önemli ayrınlardan birisi de kıyafetler oluyor. Gelin hanımlarının güzel görüntüsü, damatların tercih ettiği muhteşem damatlık modelleri ile tamamlanıyor. Güzel ve bedene uygun tercih edilmiş bir damatlık, hem erkeğin daha cool görünmesini sağlıyor hem de gelinin yanında daha hoş bir görüntü ortaya çıkartıyor. Son dönemlerde yine birbirinden farklı ürün grupları dizayn edilerek evlenecek damatların beğenisine sunuluyor. Sezonun en trend damatlık seçenekleri arasından siz de tarzınıza ve müstakbel eşinizin beğenisine uygun bir tercih yapabilirsiniz. Gelinin çiçek, makyaj ve aksesuar detaylarına ve renklerine uyumlu modellere yönelebilirsiniz.

En Popüler Damatlıklarla Asaletinize Dikkat Çekin!

Evlenecek çiftler için özel bir anlamı bulunan düğün gecesinde, her erkeğin tarzına uygun birbirinden farklı damatlık seçenekleri ön plana çıkıyor. Klasik kesim formunda olan damatlık takım elbise modelleri, geçmişten beri süregelen vazgeçilmez parçaların başında geliyor. Düz ve yalın stilde dizayn edilen ürün grupları, erkeklere cezbedici bir duruş kazandırıyor.

Farklı aksesuarlarla ve gömlek modelleri ile giyilebilen damatlıklar, genellikle tek renk seçenekleri ile beğeniye sunuluyor. Gri, siyah, bordo ve beyaz, modellerde en sık görülen renkleri temsil ediyor. Özellikle siyah renkli smokin çeşitleri, şüphesiz her erkekte güzel bir şıklık ortaya çıkartıyor. Beyaz gömlek ve kol düğmesi ayrıntıları ile kusursuz bir görüntü ortaya çıkartan damatlıkları dilerseniz kendi zevkinize uygun farklı parçalarla da tamamlayabilirsiniz.

Geçmişin moda rüzgarına kapılan damatlıklar, son trendlerle birlikte artık yelekli formunda kullanılıyor. Yekpare açıdan bakıldığında oldukça çekici görünen yelekli modeller,  gölge çizgili desenlere bürünerek karşınıza çıkartılıyor. Hem sportif hem erkeksi hem de klasik çizgisinden ödün vermeyenlerdenseniz çizgi desenli modelleri gönül rahatlığıyla damatlık tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz.Dilersenizsaks mavisi renginde olan modellere yönelebilirsiniz. Renk olarak damatlık modellerinde son yıllar deniz mavisi ve saks mavisi tonları sıklıkla göze çarpıyor. Özellikle düğününüzü tekne, kır veya boğaz manzaralı bir açık mekanda gerçekleştirmeyi düşlüyorsanız mavi tonlarındaki modeller, düğün mekanınızın konseptine muazzam bir uyum gösterecektir. Cebinize cep mendili yerine eşinizin çiçeğine uyumlu bir çiçek ayrıntısı koyabilirsiniz. 

Kaynak: www.kigili.com