Günlük hayatta en çok kullanılan alanlardan biri olan banyo ve mutfağımızdır. Burada yaşanan pis su borusu tıkanıklığı en çok yaşanan sorunlardan biri de mutfak lavabosunun tıkanmasıdır. Hayatı kabusa çeviren pimaş tıkanıklığı karşısında bazen ne yapacağımızı bilemeyiz. Her gün kullanılması zorunlu alanların başında gelen mutfak lavabosu giderinin tıkanmasının nedeni dikkatsiz kullanımlardan doğmaktadır.

Tıkanıklık açma işlemleri uzmanlık gerektirir. Bu nedenle kendinizin müdahalede bulunmaması yüksek hasaların önüne geçmek adına son derece önemlidir. Özellikle pis su giderinin tıkanması ciddi bir sorundur. Tıkalı alanın tespit edilmesi için son sistem makinelerin kullanılması gereklidir. İşinde uzman olmayan kimselerin bu tıkalı alanları tespit etmesi imkansıza yakındır. Apartmanlarda ise bu tamamıyla imkansızdır. Apartmanlarda yani yüksek katlı yerleşim yerlerinde karmaşık bir tesisat sistemi bulunur. Temiz suyun girdiği alan ile pis suyun çıkış alanı karmaşık bir sistem ile konumlandırılmıştır. Uzman kimselerin kullandığı son sistem tıkanıklık açma makineleri ile bu işlem oldukça basite indirgenmektedir. Tıkanıklık açma ve kanal açma işlemlerinde size 7/24 destek veren ve Anadolu Yakası ile Avrupa Yakasında kesintisiz hizmetlerine ayrıca İzmit, Darıca, Yalova ve Bursa Kanal Tıkanıklığı da ekleyen Güncel Tesisat Dekorasyon, profesyonel ekibiyle en hızlı desteği ve kaliteli hizmeti sizlere sunmaktadır.

Güncel Tesisat’a www.gunceltesisat.com üzerinden ulaşmanız mümkündür. Kanal açma işlemlerinde geç kalındığında istenmeyen hoş olmayan durumlar ortaya çıkar. Deneyimsiz ve eğitimsiz personele başvurduğunuzda kırma dökme işlemlerinin yapılmasını göze almalısınız. Oysa günümüzde kullanılan ve Avrupa menşeli olan son sistem cihazları kullanan Güncel Tesisat Dekorasyon size en kaliteli hizmeti eşsiz tecrübesi ile kesintisiz olarak sunmaktadır. Banyo gideri, mutfak gideri, pis su gideri, klozet ve alaturka tuvalet gideri gibi birçok tesisata bağlı olan günlük kullanım araçları tıkanabilir. Bunların kısa sürede onarılması gereklidir. Hiç bir yeri kırmadan ve dökmeden kısa sürede halledilebilecek olan sorunlar için zoru tercih etmeyin ve kaliteden asla vazgeçmeyin. Günlük kullanım alanlarınızın sizin için önemini bilen kaliteli bir ekip ile çalışın.