ADANA'nın damat Sabri Lük ile gelin Buket Özbiçer nikah törenlerinde birbirlerine 'evet' derken referanduma 'hayır' diyecekleri anlatan döviz açtılar.

Merkez Çukurova İlçe Belediyesi Nikah Salonu'nda nikahları kıyılan gelin Buket Özbiçer, 'Başkanlığa hayır, Sabri'ye evet' ile damat Sabri Lük ise 'Başkanlığa hayır, sana evet Buket' yazılı döviz açtı. Çukurova Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin'in kıydığı nikahta, gelin ve damat birbirlerine evet derken referanduma hayır diyecekleri mesajı salonda alkış aldı.

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş'in de nikah şahidi olduğu törende konuşan  Belediye Başkanı Çetin, "Bu güzel çiftimizin 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili bu hareketleri, seçim sürecinin, birlik, beraberlik ve barış ortamında geçeceğinin en güzel göstergesi. Gençlerimizin hem esprili, hem de zeka yüklü mesajı, hayatlarının en güzel gününde kendileri için de unutulmaz bir anı olarak kaldı" dedi.
Genç çift ise hayatları boyuncu unutmayacakları bir törende farkındalık olması amacıyla referandum kararlarını dövizle anlattıklarını söyledi.