Dünyanın en cesur modelleri arasında yer alan Miranda Kerr, GQ Türkiye Dergisi'nin temmuz sayısına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalar yapan Avustralyalı model, cinsel hayatıyla ilgili de şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.


"13 YAŞINDAN BERİ ÇALIŞIYORUM"

Orlando'yla evliliğim dahil geçmiş ilişkilerime baktığımda gördüğüm şey hep aynı: İletişim kuramayan, burnundan kıl aldırmayan bir Miranda! 13 yaşından beri çalışıyorum. Bu da hep kontrolcü olmak ve güçlü görünmeye çalışmak demek.

Bunu ilişkilerime yansıtmak benim tercihim değildi ama oldu bir kere. Bence hiçbir erkek güçlü kadın sevmiyor, tercihleri onlara ihtiyacı olan kadınlardan yana.


"YATAKTA ERKEĞE İHTİYAÇ DUYUYORUM"

Benimse kimseye ihtiyacım olmadı. Kadın vücudunu seviyorum, ilgimi çekiyor ancak elbette yatakta bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum. Yine de "asla" dememek gerek. Kadın vücudunu da keşfetmek isteyebilirim.

"TEK GECELİK İLİŞKİLER BANA GÖRE DEĞİL"

Tek gecelik ilişkiler bana göre değil. Orlando'nun beni öpmesi için bile altı ay geçmesi gerekti. Cinsel performansım hakkında partnerime sorular sorarım, kritik yapmasını isterim."