Her geçen gün büyük bir hız ile gelişen teknolojisi ile birlikte değişen yeni nesil gereksinimler ortaya çıkıyor. Bu çerçevede de kurumsal alanda ortaya çıkan gereksinimler ile ilgili olarak günümüzde modern teknolojilerin sağlamakta olduğu önemli kolaylıklar ile birlikte yeni hizmetler sunuluyor. Özellikle de günümüzde kargoculuk hizmetleri ile ilgili olarak çok önemli bir çözüm teşkil etmekte olan kurye hizmetleri her geçen gün büyük bir popülariteye ulaşıyor. Günümüzde yaygın olarak tercih edilmekte olunan kuryede hız ve gönderi güvenliğinin en üst seviyede sağlanabiliyor olması bireysel kullanımdan kurumsal kullanıma kadar son derece yaygın şekilde tercih edilebilir duruma gelmesine neden oluyor. Özellikle İstanbul gibi trafik yönünden çok ciddi sorunlar yaşayan ve beraberinde gönderimi acillik teşkil etmesi dolayısı ile günümüzde kurye hizmetlerinde önemli çözüm kanalları oluşturuluyor.

 

İleri nesil teknolojinin sağlamış olduğu yeni nesil olanaklardan yararlanarak son derece etkin ve hızlı bir şekilde her tip kargo ve gönderinin en kısa süreler içerisinde ilgili adrese ulaşabilmeleri sağlanmaktadır. Özellikle bu alanda Türkiye’nin en büyük ve en fonksiyonel uçak kargo filosu hizmetlerinin şekillendirilmiş olması ile birlikte gönderilerde modern çağın hızından yararlanabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu yüzden de günümüzde kargo gönderimlerinde de uçak filosundan etkin bir şekilde yararlanılıyor. Türkiye’nin her noktasına hızlı ve güvenilir şekilde kargo gönderim işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olunabiliyor.

 

Günümüzde özellikle kent içi yapılacak gönderilerdeki acil niteliği dolayısı ile yoğun kent trafiğine rağmen en hızlı şekilde gönderi tesliminin gerçekleştirilebilmesi amacı ile kurye hizmetlerinde yaygın olarak moto kurye uygulamaları tercih ediliyor. Her geçen gün büyük bir hız ile yaygınlaşmaya ve daha geniş kesimlere ulaşmaya devam eden moto kuryenin sağlamış olduğu hız ve fonksiyonellik aynı gün içerisinde teslim hizmetinin verilebilmesini sağlamaktadır. Motor sürüşüne ilişkin olarak profesyonel düzeyde deneyim ve bilgi sahibi olan motor ehliyeti olan A2 ehliyetine sahip olan kuryeler ile moto kurye hizmetleri en kaliteli şekilde kurumsal veya bireysel müşterilere yönelik olarak kesintisiz şekilde sunulmaya devam ediliyor.