3 bin Türk’ün yaşadığıKos(İstanköy) AdasıBodrum feribot seferleri ile 45 dakika içinde ulaşabileceğiniz Kos adası feribot biletlerini sitemizden online olarak alabilirsiniz.

Feribot seferleri ile kısa sürede ulaşabileceğiniz bu Yunan adasına kapıda vize ile kısa sürede ulaşıp, biletlerinizi online olarak alabilirsiniz. Bilet.com size tüm Yunan adalarına pratik bir şekilde ulaşma fırsatı sunuyor. Özellikle Türk nüfusu fazla olan Kos adası gibi adalarda iki kültürün kaynaşmasını en iyi şekilde takip edebilirsiniz.

Bilet.com Yunan Adaları Feribot Biletleri

Bilet.com özel tur şirketlerinin düzenlediği feribot seferleri için bilet alma imkanını size en iyi şekilde sunuyor. Dakikalar içinde seyahatinizi planlayarak, biletinizi alıp, kapıda vize uygulamasıyla kısa sürede istediğiniz adaya seyahat edebilirsiniz. 

Kos Adasında Gezilebilecek Yerler

Turgutreis’ten de sefer düzenlenenKos (İstanköy) AdasıBodrumferibot bileti bilet.com üzerinden alınabilmektedir. Ekonomik olarak alacağınız biletlerle istediğiniz Yunan adasına kısa sürede ulaşabilirsiniz. Feribotla 1 saatte ulaşabileceğiniz ada, Turgutreis’ten Katamaranlarla 20 dakikada kar edilebiliyor.

Adada gezilebilecek başlıca yerler;

-          Hipokrat ağacı,

-          Roma hamamı,

-          Apollon sunağı,

-          Asklepion tıp merkezi,

-          Arkeoloji müzesi,

-          Zia, Germe ve Kafalos köyleri.

Eleftherias Square

Akşamları başka güzel olan bu bölge, alışveriş için dükkanların bulunduğu ve tarih sevenlerin hoşuna gidecek bir yer olarak gezilesi bölgelerden biridir.

Şövalyeler Kalesi

Neratzia Castle 14. yy sonlarında tapınak şövalyeleri tarafından inşa edilmiştir. Oldukça etkileyici olan bu bölge, Bodrum kalesi ile birlikte deniz yolunu savunmak amacıyla yaptırılmıştır.

Defterdar Camii

Kos adası gezilecek yerler listesinin başında olan Defterdar camii, 1724 yılında Defterdar İbrahim Efendi tarafından yapılmıştır. Her Türk ilk olarak bu camiyi gezmektedir.

Tigaki Plajı

Harika bir kumsalı ve masmavi bir denizi olan Tigaki plajı da Kos adasının en meşhur yerlerinden biridir. Yaz aylarında gidiyorsanız denize doyabileceğiniz bir doğaya sahip.

Sitemiz bilet.com üzerinden Kos (İstanköy) Bodrum feribot bileti alarak, birçok Yunan adası gibi Kos adasını da gezebilirsiniz. Kapıda vize yerine schengen vizesine başvurarak, daha konforlu bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.