Her bayan kendisi için bir şeyler yapmak ister. Özellikle eli yatkın olan bayanlar iğne oyası yapmayı çok fazla istemektedirler. Siz de iğne oyalarına merak sardıysanız bunun için işe ilk olarak doğru modelleri bulmakla başlamalısınız. Eğer İğne oyaları için birbirinden şık modeller arıyorsanız siz de sitemize göz atabilirsiniz. Sitemizde sizler için hazırlanmış farklı iğne oyası modelleri bulunmaktadır. Bu modeller sayesinde istediğiniz her motifi kolay bir şekilde yapmayı öğreneceksiniz. Üstelik iğne oyası yapmaya yeni başlamış olanlar için de kolay iğne oyası modelleri bulunmaktadır. Bunlar da size daha kolay iğne oyası yapmada yardımcı olacaktır.

Oya yapmak kimi zaman oldukça zor olabilir. Özellikle ilk kez oya yapacaksanız siz de zorlanmadan tüm modelleri yapmak istiyorsanız sizin için kolay olacak Oya örnekleri bulmanız gerekiyor. Günümüzde size kolay oya örnekleri sunan siteler bulunsa da bu motiflerin anlatımları detaylı olmadığı için belirli bir noktadan sonra motifleri yapmak imkânsız hale gelebiliyor. Ancak sitemizde anlatımlar diğer sitelere göre daha detaylıdır. Bu sayede en zor motifleri bile zorlanmadan yapabiliyorsunuz. Ayrıca oya yapmak istediğinizde dilerseniz neler yapmanız gerektiğini öğrenmek için açıklamalı anlatımlara da bakabilirsiniz. Açıklamalarda tüm detaylar bulunmaktadır.

Sitemiz her gün onlarca bayanın ziyaret ettiği ve model olarak diğer sitelere göre çok daha fazlasını sunan bir sitedir. Siz sevgili hanımlar için sitemize her gün onlarca farklı Lif modelleri ve oya örnekleri ekliyor ve bu modellerin nasıl yapıldığını sizlere ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. İğne oyası yeni yeni yapmaya başlamış olan birisi için model çokluğu çok fazla bir şey ifade etmese de eğer önceden beri iğne oyası yapıyorsanız siz de aynı modelleri yapmaktan sıkılmışsınız ve yeni modeller arıyorsunuz demektir. Eğer farklı ve hiç denenmemiş modelleri yapmak isterseniz sitemizdeki modellere göz atmalısınız. Sizlere sunulan modeller özenle seçilmekte ve site arşivine eklenmektedir. Arşivimiz birçok sitenin arşivine göre çok geniş olduğu için daha önce hiçbir yerde görmediğiniz modelleri sitemizde bulabilir ve bu modelleri yapmaya başlayabilirsiniz.