Yaz ayları yaklaşıyor, sıcaklar başladı bile. Hepimizin aklında tatil hayalleri. Soğuk günleri yeni yeni geride bıraktığımız şu günlerde hepimiz yılın yorgunluğunu üzerimizden atmak için tatil hayalleri kurmaktayız.

Tatil hayalleriniz hayal olarak kalmasın. Touristica gibi turizm şirketlerinin sunduğu erken rezervasyon fırsatları ile tatilinizi önceden planlayıp satın alarak oldukça avantajlı çıkabilirsiniz. Erken rezervasyon sistemi ile tatilinizi ne kadar erken alırsanız o kadar daha fazla indirimden faydalanmaktasınız. Bu nedenle hem indirimli fiyatlardan faydalanmak hem de yer kalmama riskine karşı vakit kaybetmeden planınızı yaparak yerinizi ayırtın.

Tatil denilince akla hemen güney kıyıları geliyor. Ülkemizin güneyinde tatil için gidebileceğiniz en ideal noktalardan biri Antalya. Antalya için tatil şehri desek yanılmış olmayız. Kıyı şeridinde yer alan tüm ilçeleri ve beldeleri ile turizm hizmeti veren Antalya herkesin aklındaki tatile uygun bir alternatif mutlaka sunuyor. Ayrıca Bodrum bölgesi yaz aylarında en çok tercih edilen tatil lokasyonlarından birisidir. Bodrum otelleri ekonomik fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile Touristica’da!

Antalya’nın çam ormanları ile beslenen tertemiz havasında yılın tüm stresini atabilir, Akdeniz’in berrak sularında yüzebilir, güneşin tadını çıkarabilir, eğlenceli gece hayatında keyifli saatler yaşayabilir ve tarihi noktaları keşfedebilirsiniz.

Antalya otelleri arasından bütçenize ve tatil beklentinize uygun bir konaklama seçeneği bulmak ise mümkün çünkü Antalya’da her şey dahil sistemi ile hizmet veren otellerden küçük pansiyonlara kadar her türlü konaklama seçeneği mevcut.

Yaz tatili için belki biraz daha güneye gitmek isteyebilirsiniz, yani Kıbrıs’a! Antalya nasıl tatil şehri ise Kıbrıs’ta bir tatil adası. Kendini has atmosferi ile dikkat çeken Kıbrıs deniz, kum ve güneşin yanı sıra tarih ve eğlence de vadediyor. Kıbrıs otelleri de oldukça çeşitli. Erken rezervasyon Kıbrıs otellerini inceleyerek bütçenize uygun bir otel tercihinde bulunabilirsiniz.