Bazı sinema severler Hollywood sineması beğendiği için bu filmleri izlemeyi tercih ederken, bazıları ise popüler kültürün etkisinde Hollywood filmlerini izlemeyi tercih eder.

Neden her ne olursa olsun online film izleme sitelerinde en çok izlenen filmlere baktığımız zamanda en büyük izlenme oranlarını Hollywood sinemasının aldığını görmekteyiz. Hollywood sineması özellikle Türkiye yapımı filmlere göre çok daha büyük bütçeli işlerdir ve efekt bakımdan çok daha başarılı sahnelere kızlık bozma imza atmışlardır. Belki de Türk sinemasında en büyük eksiklerden biri sinema teknolojinin çok iyi bilinmemesi ya da bilinmesine rağmen sinemaya gerekli özenin gösterilmemesidir. Türk sinemasına baktığımızda daha çok dram ve komedi konularının işlendiğini görmekteyiz. Çünkü Hollywood sineması gibi aksiyon, korku ve gerilim filmlerinde o görsel şöleni yakalayabileceğiniz xnxx sinema kültürümüz bulunmuyor. Dolayısıyla online film izleme sitelerinde yerli filmlerden ziyade yabancı filmlerin daha çok tıklanmasına sebep oluyor. Hollywood sineması o kadar büyük bir yelpazeye sahip ki, bir film sitesine neredeyse her gün yeni bir ABD yapımı filmin eklendiğini görmemiz zor değil.

İzleyicinin farklı konulara merak salması ve kaliteli bir sinema keyfi yaşamak istemesi Hollywood sinemasına daha çok yönlendirmektedir. Belki de online film izleme siteleri olarak her sitenin yerli filmlere daha çok yer vermesi gerekir.