Farklı heyecanların mevsimi yaz, hafif kumaşlar parlak ve pastel çiçek baskılar ve de kolay kombin zamanıdır. İlkbahar-yaz mevsiminin en güncel trendlerinden biri, ketenkadın pantolon, etek ve şortta gözlemlenen yüksek bel oldu. Düşük bel pantolon stillerine veda ettiğimiz trendlerdemoda pantolonlar artık çok daha rahat.

Kadın Pantolon Stilleri ve Yaz Trendleri

Bir önceki yüzyılda hayatımıza giren kadın pantolon, kadın gardırobunun önde gelen yerini sıkıca işgal etti.Kadınlar için pantolonların çeşitli modelleri (zamansız klasiklerden sportif pantolon seçeneklerine, gösterişli modellerden skinny modellere kadar), her gün birçok farklı imaj oluşturmanızı, en rahat kıyafetlerde şık ve zarif görünmenizi sağlar. Renklerde ise klasik beyaz, siyah, bej, mavi, mint, taş ve gri olarak tutulan tonlar hâkim.

Şık ve mantıklı casual pantolon modelleri http://tr.uspoloassn.com/bayan-pantolon/ koleksiyonlarında zengin çeşitlerini görebileceğiniz gibi yaz trendlerinde olduğu gibi sonbaharda da rahatlık havasını sürdürecek. Orijinal kıyafetlerin yaratılması için pantolon modellerini ince bluzlar, rahat kazaklar, ceketler ve uyumlu aksesuarlar ile eşleştirerek farklı ve şık imajlar yaratabilirsiniz.