Erkeklerden idrar yolunun yapısından dolayı idrar sonrası idrar kanalında her zaman idrar kalıntısı olur. Ve sonradan akar. İstibra yapmak idrar damlasının sızıntısını gidermek veya kesilmesini beklemektir.

Bu işlemi yaparken en önemle dikkat edilmesi gereken konu sonradan akan damlaların çamaşırımıza ve tenimize bulaşmamasını sağlamaktır. Küloda damlayan idrar, Avuç ayası büyüklüğünden az olursa kılınan namaz mekruh olur. Bu ölçüden fazla idrar namazı ifsat(bozulur) eder. Çamaşıra damlayan idrar, Yayılır yaklaşık 6 idrar damlası bu ölçüyü geçer.

Günde bir iki çamaşır değiştirmek, Kötü koku, Sarı renk, Islaklık halinde gün geçirmek yerine PADMAN İSTİBRA; devreye girer idrar yaptıktan sonra tuvaletteyken organın baş kısmından sünnet boğumunu geçecek şekilde takılır ve lastik mekanızması aşağıdan yukarıya geçirilerek organı sarmasını ve ordan PADMAN 'ın tutunmasını sağlar. Bundan sonra toparlanma ve el yıkama işlemi yapılır 2-3 dakika içerisinde yapılan hareketlenme ile mesanede kalan son damlaları PADMAN tutar. Ve istibra gerçekleşir.

PADMAN 'in iç tabakasında bulunan hidrofili,nonwoven kumaş akan idrar damalalarını orta tabakadaki emici bölüme gönderdiğinden organ idrar ile temas etmez. Bu işlemden sonra PADMAN çıkartılır, Huzur içinde abdest alınarak namaz eda edilir. Bu işlem PADMAN 'den önce organın içine pamuk tıkıyarak,peçete sararak gibi zor ve sağlıksız yöntemler ile uygulanmaktaydı.

Bu tür materyeller hassas olan bölgeye tıkanıp sarılırsa, Mikropik hastalıklar ve nadiren de olsa bu maddelerin parçalarının veya kalıntısının idrar torbasına kaçması sebebiyle çeşitli hastalıklara neden olur. Artık Sağlık Bakanlığı İzinli Ham maddeler ile hijyenik üretim ruhsatlı patentli PADMAN var. PADMAN ile vesvesesiz istibra huzurlu ibadet. PADMAN bir türk girişimcisinin tasarımı ve üretimidir.

Mendiler http://istibramendili.com/ adresinden ulaşabilirsiniz