YİNE TIR.. YİNE ZİNCİRLEME.. DÜN SANCAKTEPE.. BUGÜN YENİBOSNA.
D-100 Karayolu Bahçelievler Yenibosna mevkii yan yolda Edirne istikametinde 2'si TIR, bir taksi ve özel yolcu taşıyan bir minivanın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, biri yabancı kadın turist olmak üzere 4 kişi hafif yaralandı.

D-100 Bahçelievler Yenibosna mevkii yan yolda meydana gelen zincirleme kaza saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yolda seyir halindeyken duraklayan bir otobüse arkadan gelen TIR çarpmamak için aniden fren yaptı. Arkasından gelen 34 TJP 47 plakalı taksi TIR'a çarptı. Bu sırada kazadan kaçmak isteyen ikinci bir TIR ise önce havalimanına yolcu taşıyan 34 EK 6967 plakalı minivan tipi bir araca daha sonra da taksiye çarptı. Minivanda bulunan yabancı kadın turist ile birlikte kazada toplam 4 kişi hafif yaralandı.

EDİRNE İSTİKAMETİNDEN YOĞUN TRAFİK OLUŞTU

Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yan yolda trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçlar olay yerine gelen çekicilerle kaldırılırken, yol trafiğe açıldı.

TIR şoförlerinden Uğur Taşkıran, kazayla ilgili, "Önde bir otobüs vardı, fren lambaları yanmıyormuş. Onun arkasından gelen TIR vurmamak için durmaya çalışmış. Onun arkasından gelen taksi de TIR'a arkadan vurdu. Ben de minivana çarptım. Taksi arada sıkıştı. Yol akıcıydı, boştu. Öndeki otobüs bir anda durdu ve kaza yaşandı" dedi.
Dün Sancaktepe, Yakacık'ta sürücüsünün kontrolünde çıkan bir TIR'ın onlarca araca çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetmiş 6 kişi de yaralanmıştı