Sizde İslami usullerle hizmet veren bir tatil için http://www.islamioteldetatil.com sitesinden tercihlerinize göre kolayca aradığınız oteli bulabilirsiniz. Site üzerinde otel özellikleri, fiyatları, ekstra hizmet ücretleri, rezervasyon, kredi kartına taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Bizde bu site üzerinden sizler için islami tatil seçeneklerini araştırdık. Bugüne kadar dindar kesim için denize, havuza rahatça girebileceği, alkol servisi olmayan tamamen helal gıda seçenekleri sunan tesisler bulmak ciddi bir sorundu. Şimdi sizler içinde hayal ettiğiniz gibi Antalya İslami oteller seçeneklerini bulmak mümkün. Çok fazla vakit harcamadan, istediğiniz tarihlerde, özelliklerde ve fiyat aralığında tesisleri görüntüleyebilecek, hızlı bir şekilde tatilinizi planlayacaksınız.

Farklı seçenekler

   İslami kurallarda bir tatil yapabilmek için, yarım pansiyon, tam pansiyon, her şey dâhil gibi hizmet veren oteller bulabilirsiniz. Bunun dışında apart oteller ve butik otellerde farklı alternatifler olarak karşınıza çıkıyor. Her bir tesis içinde kadın ve erkek için mahremiyet kuralları çerçevesinde özel plajlar, havuzlar ve çeşitli tatil aktiviteleri bulabilmek mümkün. Muhafazakar otel seçenekleri içerisinde bir başka seçenekte termal oteller. Termal otellerde de yine kadın ve erkekler için farklı alanlarda hizmet veren birimler tesis içerisinde uygun şekilde konumlandırılmış bulunmakta. Yaz ve kış aylarında, dört mevsim islami ölçülerde tatilinizi yapabilmek için her türlü imkanı değerlendirmek tamamen sizin elinizde. Seçenekleri değerlendirerek size en uygun tatil için site üzerinden kayıt ve rezervasyon yapabilirsiniz.

Hizmetler

   Çok sayıda tesettür otel arasından yapacağınız tercihlerde yemek ve içecekten, ibadetlerinizi özgürce yerine getirebileceğiniz ve farklı rahatlama alternatiflerine sahip olacağınız her şey tam olarak islami çerçevede sunuluyor. Tesislerde yemekler yüzde yüz helal gıda ile yapılırken, alkollü içecek servisi bulunmuyor. İbadetlerinizi yerine getirebilmeniz içinde tesisler içerisinde genellikle birden fazla mescid bulunmakta. Böylece manevi değerlerinizin önüne geçmeden dilediğinizce tatil imkanlarından faydalanabiliyorsunuz. Yine seçtiğiniz alternatif tatil seçeneğine göre, masaj, hamam, sauna, spa gibi çeşitli hizmetleri de alabiliyorsunuz. Tamamen mahremiyetinize uygun şekilde donatılan hizmetleriyle tüm tesisler huzuru, tatil keyfiyle birlikte sizlerin her türlü konforunu düşünerek sizlere hizmet veriyor.