İNGİLİZ şarkıcı Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Field'in babası Haldun Evecan, ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Williams'ın eşi Ayda Field'in katılamadığı törende Evecan'ın diğer kızları İlgi ve Öykü gözyaşlarını tutamadı. İki kardeş yanlarında getirdikleri babalarına ait gömlekle babalarını uğurladı.

İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Field'in babası Haldun Evecan, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Evecan için bugün Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde tören düzenlendi. Robbie Williams'ın hamile olan eşi Ayda Field'in doktoru izin vermediği için gelemediği törene Evecan'ın eşi Yasemin, kızları İlgi ve Öykü Evecan, yakınları ve sevenleri katıldı. Evecan'ın tabutunun üzerine "Canımsın" ve "Yasemin'inden" yazılı iki küçük çelenk koyuldu.

Törene katılan Evecan'ın İlgi ve Öykü isimli kızları tabuta sarılıp dakikalarca gözyaşı döktü. İlgi Evecan yanında getirdiği babasına ait beyaz gömleği hem kokladı hem de öptü. Öykü tören boyunca babasının gömleğini elinden bırakmadı.

Evecan için öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Evecan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı'ndaki aile kabristanına götürüldü.

Elvan EZBER/İSTANBUL, (DHA)