Gaziosmanpaşa' nın yetiştirdiği kıymetlerden biri olan Azimli, çalışkan ve liyakat sahibi Gülçin METE başarı üstüne başarılara imza atıyor. 3 yıl boyunca gazetemizde köşe yazarlığı yapan Gülçin Mete bu güne kadar üstlendiği tüm görevleri başarıyla tamamlayarak gün be gün çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

AK Parti' nin kuruluşundan 2009 yılında geçirdiği bir trafik kazasına kadar partinin bir çok kademesinde görev alan Mete trafik kazasının ardından bir yıllık bir nekahat dönemi sonunda yeteri kadar dinlendim hizmet beni bekler diyerek 2010 yılında Sultangazi ilçesinde yeni kurulan Türk Kızılay Derneği' ne Şube Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.Liyakat ve Hizmeti esas alan Mete çok kısa bir sürede ekibini kurarak Sultangazi de bulunan bir çok aileye destekte bulundu.En önemlisi de ilçede kan bağışının önemini arttırıcı kampanyalar düzenleyerek halkın düzenli olarak kan bağışı yapmasında önemli rol aldı.

Üç yıllık hizmetin ardından arkadaşları ile birlikte 2013 yılında VİKADER (Vizyoner Kadınlar Derneği)' ni kuran Mete kadın, genç ve çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdi.Derneğin faaliyet alanlarından biri olan Kültür-Sanat çalışmalarınada önem veren METE dernek çatısı altında kurulan Vikader Sanat Tiyatrosu ekibi olarak ilk tiyatro oyunları
(Kadın İsterse)

tiyatro oyununu sahneye koydu. En bilinen çalışması ise 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, o karanlık gecenin sabahını aydınlatan Türk Milletine ithafen kaleme aldığı yazar ve yönetmenliğini yaptığı 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI tiyatro oyunu.KADIN DEĞİŞİRSE DÜNYA DEĞİŞİR sözünü kendisine şiyar edinen Mete İstanbul ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde projeler gerçekleştirdi.Son olarak BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK DUYGUSU İLE GÜLÜMSE GELECEĞE projesini Mardin' de hayata geçiren Mete ve ekibi 27 gün süren proje süresi boyunca 10.300 çocukla bir araya gelerek kardeşlik köprüleri kurdu.

Aktif siyaseti herkes içeride olacaksa sahada kim olacak diyerek 2009 yılında sonlandıran Mete partisiyle bağını hiç koparmadı ve her çalışmada yer aldı.

AK PARTİ bir sevda diyen Mete partisinden 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olarak siyasetin her alanında var olduğunu ve olacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Başbakanlık Devlet İstatistik Enstitüsü (DİE) ve Gaziosmanpaşa Belediyesinde uzun süre görev alan Mete bürokrasi ve kamu deneyimine de sahip.Çocukluk hayalim dediği avukatlık mesleğini icra edebilmek adına Hukuk Fakültesi 2. sınıfta olan Mete bir kaç yıl sonra ünvanlarına bir yenisini daha ekleyecek.

Sosyal sorumluluk projeleri ile kalplere dokunan, sanat, ticaret ve siyaset alanlarında sürekli kendini geliştiren gazetemizin bir dönem köşe yazarı, ilçemizin medarı iftaharıyla gurur duyuyor başarılar diliyoruz.