Network marketing uygulamaları günümüzde git gide yaygınlaşmaktadır. Doğru ve güvenilir firmalarla çalışmak, başınızı ağrıtmayacak hatta sizi memnun edecektir. Ersağ da ürünlerini network marketing sistemiyle satan firmalardan biridir. 2006 yılında kurulmuş bu kurumsal firma, çeşitli kozmetik ve temizlik malzemeleri üretmektedir. Ersağ üye olmak isterseniz sitemizi incelemeye başlayabilirsiniz. Daha çok kadınlara hitap eden firmamızda pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır. Pek çok banyo ve mutfak temizleme ürününü ya da kozmetik ürünlerini ersağ üyelik işlemlerinden sonra temin etmeniz mümkündür. Firmamız network marketing sisteminin öncüsü konumundadır. Üyelerini memnun etmeye çalışan eğitimler ve seminerler düzenlenerek üyelere uygun bir ortam sağlanmaya çalışılır. Firma üretimi kendisi yaptığı için gelir imkanları da artmaktadır. Firmamız kaliteli ve dürüst hizmet verebilmek için faaliyetlerini eksiksiz bir şekilde yürütmektedir. Bu yüzden ersağ üye olmak istiyorum dememek için bir sebebiniz yoktur.

Üyelik Gerekçeleri

Bunlardan farklı olarak da Ersağ, Türkiye genelinde 37 adet farklı büroyu bünyesinde barındırmaktadır. Bu illerde temsilcilikler sayesinde firmalarını yürütür fakat merkez ofisi Denizli’dedir. Ersağ üye olmak ise 18 yaşından büyük olduğunuz sürece çok kolaydır. Üyelik sürecinde bu şart haricinde başka bir şart aranmaz. Bunun dışında herhangi bir ücret talep edilmez. Üye olmak istiyorum diyerek çalışmalara hemen başlayabilirsiniz. Kurumsal olan bu firma ISO belgelerine sahiptir ve yasal olarak hiçbir sorun yaşamamaktadır. Çünkü gereken tüm prosedürler yerine getirilmiştir. Ersağ üyelik bu nedenlerden dolayı güvenilirdir. Firmanın birçok sertifikası da bulunmakta ve çalışmalarını bu şekilde devam etmektedir. Ersağ’ın pek çok ürünü bitkisel içeriklidir ve sağlığa zararı yoktur. Çevre bilinci de firmamızda çok önemli bir yer tutmaktadır.  Bu yüzden insan sağlığına ve üyelerimize çok önem veriyoruz. Kontrolleri tamamlanmadan hiçbir ürün satışa sunulmuyor.

Üyelik Adımları

Bizimle çalışmak için Ersağ üye olmak istiyorum demeniz yeterlidir. 18 yaşından büyükseniz hemen işe başlayabilir hem alışveriş yapıp hem de para kazanma keyfini sürebilirsiniz. Üye olduğunuzda ürünlerden indirimli bir şekilde yararlanmanız da mümkündür. Bunun dışında işinizi başkalarına da överek onları da ek iş sahibi olma konusunda teşvik edebilirsiniz. Aklınıza takılan her şeyi sitemizden kontrol etmeniz mümkündür. Tüm detayları ersağ.info.tr sitesinden öğrenebilir ve istediğiniz biçimde çalışmalara başlayabilirsiniz.