Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı, 3. Engelsiz Kariyer Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. 1 Aralık’ta kapılarını açan fuar, son teknolojileri ve yüzlerce ürün grubunu aynı çatı altında buluşturmanın yanı sıra iş arayan engelli bireyler için de istihdam imkânı sağlıyor.

Bu yıl 9. kez düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı – EYAFEXPO, alanında Türkiye’nin ilk ve tek organizasyonu. 1-4 Aralık tarihleri arasında Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, 3. Engelsiz Kariyer Günleri’ne de ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin önde gelen 30 büyük şirketinin insan kaynakları yetkililerinin hazır bulunduğu Engelsiz Kariyer Günleri’nde iş arayan engelli vatandaşlar, firmalarla birebir mülakat fırsatı yakalıyor. Engelsizkariyer.com, EYAFEXPO ve İŞKUR'un katkıları ile gerçekleşen Engelsiz Kariyer Günü’ 16 etkinliği, fuar boyunca devam edecek. Firmalar, her gün 10:00–17:00 saatleri arasında Engelsiz Kariyer standında adaylarla yüz yüze görüşmeler yapacak. Son 2 yılda 78 kişiye istihdam imkânı sağlayan organizasyonda bu yıl hedef, 2 yılın toplamını aşmak.