Başakşehir Belediyesi, ilçede gençlere özel sosyal çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. İzcilik kampları ile binlerce çocuğu doğanın kucağında sporla buluşturan belediye, şimdi de ilçe gençleri için ücretsiz kamp imkanı sunuyor.

Başakşehir Belediyesi ilçe gençlerine dev bir hizmet daha sunuyor. Edirne’nin Enez ilçesinde denize sıfır konumdaki büyük kamp Başakşehirli gençleri bekliyor. Edirne’nin Enez ilçesinde gençler için kurulan denize sıfır konumdaki kamp merkezi için kayıtlar başladı. Başakşehir Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan kampta gençler tertemiz bir denizde yüzme imkanı bulurken, spor faaliyetleri ve kültürel etkinliklerde de yer alabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu Enez Gençlik Kampı’nda yeme, içme ve ulaşım hizmetleri de Başakşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Deniz, spor, etkinlikler

Kampta havuz, toplantı salonu, mescid, yemekhane, dinlenme ve kültürel aktivite alanlarının yer aldığı bir tesis bulunuyor. Kampa katılan öğrenciler profesyonel eğitmenlerin eşliğinde yüzme, futbol, plaj futbolu, plaj voleybolu, masa tenisi, dart, satranç, mangala, su topu vb. etkinliklere katılırken kitap okuma, konferanslar, değerler eğitimi ve söyleşilerle de kültürel anlamda destekleniyor. 15-18 yaş aralığında Başakşehir’de ikamet eden gençlerin yararlanabileceği kampa öğrenciler ücretsiz kayıt yaptırabilecek.