Günümüzde insanların birçoğu stres atmak veya hobi olarak film izlemektedirler. Film izlemenin, aslında daha yakından bakıldığında, insanın iç dünyasını da keşfetmesini sağlayan bir aktivite olduğu görülmektedir. Bu sebeple kaliteli filmler izleyen bireyler filmleri izlerken kendilerinden de birçok şey bulabilmektedirler. 2016' da birçok kaliteli film vizyona girmiştir.

Warcraft izle dendiğinde akla ilk olarak, farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşımakta olduğu gelmektedir. Ork savaşçıları Azeroth krallığının eteklerine gelmektedirler. Azeroth krallığı ile yapılacak bu savaş muhteşem bir görsel sunacaktır. Filmin yönetmenliğini Moon filmiyle Duncan Jones üstlenirken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer almaktadır.

Filmin yapımcıları ise Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment firmalarıdır. Buz devri 5 izle denildiğinde ise akla ilk gelen şey Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında bulunduğu bir film olduğudur. Filmin diğer adı Ice Age: Collision Course tur. Bu filmde de bir öncekilerde olduğu gibi canlı renkler kullanılarak yapılmış, heyecan dolu bir macera izleyicilerini beklemektedir. Genellikle küçüklerin izlediği bir film olarak bilinse de her yaş grubuna hitap etmektedir.

Kaplumbağa denildiğinde yıllardan beri akla ilk gelen Ninja kaplumbağalardır. Ninja kaplumbağalar gölgelerin içinden izle denildiğinde akla ilk gelen Ninja kaplumbağaların kahramanı olan; Raphael, Michel angelo, Leonardo ve Donatello yine macera peşinde koşacaklardır. Bu dört çılgın ve maceracı ninjaya, güzel ve yetenekli bir oyucu olan Megan Fox eşlik edecektir. Filmin diğer adı: Teenage Mutant Ninja Turtles 2’dir. Güzel gazeteci, macera devam ederken bilgi toplamaya devam etmektedir.

Bu sayede gelişen olaylar izleyicide büyük merak uyandırmaktadır. Yönetmenliğini Dave Green' in, senaristliğini Josh Appelbaum, André Nemec' in üstlendiği film Alan Ritchson, Megan Fox, Stephen Amell gibi yetenekli oyuncuların katkıları ile muhteşem bir görsel şölene dönüşmüştür. Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden filmi serinin bir önceki filmlerinden daha fazla beğeni alacağı ön görülmektedir. Sinegram iyi seyirler diler.