Yeni yılı eğlenceli ve mutlu karşılamak herkesin hayali. Bu amaçla düzenlenen partiler yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı. Hoş ve eğlenceli süslemeler ise partilere neşe katar. Yılbaşında kullanılabilecek çeşitli tarzda süslemeler mevcut. Nasıl kullanılacağı ise kişinin zevkine ve bulunduğu ortama bağlı.

Yılbaşı Süslemesi Nasıl Olmalı?

Parti verilecek yerde süsleme yapılırken akla gelen ilk unsur partinin teması. Böylelikle renk seçimlerinin hangi yönde yapılacağı kararlaştırılır. Yeni yıl partilerinin renkleri ise bereketin rengi kırmızı ve saflığın ve karın simgesi beyaz ağırlıklı olmalı. Çam ağacı ise süslemelerin ana teması olmalı. Çam ağacının boyutu kullanılan alanın genişliğine göre seçilmeli. Küçük alanlar için küçük boyutlar ideal görünür. Üzerinde yılbaşının simgesi Noel Baba süsleri, top şeklinde süsler, yıldızlar, kozalaklar ve kardan adamlar kullanılabilir. Eğer ağaç büyük ise daha iri süsler tercih edilmeli. Renkli ışıklandırmalar da ağaca görkemli bir hava katar. Çam ağacının üzeri kadar alt kısmının da süslenmesi önemli. Değişik tarzda paketlenmiş içi boş ya da dolu hediye paketleri, yapay karlar ve farklı ışıklandırmalar ağacı oldukça güzel gösterir.

Kapı da o mekanda parti verildiği havasını yansıtmalı. Farklı kapı süsleri, balonlar ve yazılar ile görkemli kapılar yaratılabilir. Kapının yanı sıra partide sunulacak ikramların sergilendiği masalar ve sehpalar da süslü hale getirilmeli. Minik ve değişik tasarımlı süsler, yılbaşı temalı peçeteler ve şamdanlar oldukça iş görür. Misafirler için eğlenceli tarzda maske ve gözlükler sunulabilir. Bunun yanında yeni yıl temalı farklı kostümler de kullanılabilir. Koltuklar ve sandalyelerde de çok fazla olmamak koşulu ile led ışıklar kullanılabilir. Son zamanların modası çerçeveler de konuklara hoş anlar yaşatırken çekilecek olan fotoğraflarla parti ölümsüz hale getirilebilir.

İyi bir parti süslemesi için çok fazla detay gerekli. Hepsine tek bir adresten ulaşmak her zaman mümkün değil. Bu farklı tarzdaki ürünler geniş bir yelpaze ile Parti Sepeti’nde kolaylıkla bulunabilir. Tek adresle birden fazla ihtiyaç karşılanır. http://www.partisepeti.comadresine uğrayarak ürünleri inceleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.