Eskişehir vinç sektöründe lider konumda bir firma. Vinç hizmetlerinin yanı sıra müşterilerine sepetli platform kiralama hizmeti de sunan can lojistik hizmet yelpazesini olabildiğince büyük tutmakta kararlı.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı sayesinde kısa sürede büyüyen ve hizmet yelpazesini genişleten Can lojistik Her alanda çözüm ortağınız olmak için adımlar atmaya ve kendini yenilemeye devam ediyor.

 

İstediğiniz Süreyle Kiralama Olanağı

Vinç Eskişehir sepetli platform alanında da hizmet vermekte olup müşterilerine günlük, aylık hatta saatlik olarak sepetli platform kiralama olanağı sağlıyor. Bu sayede müşteriler hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlayarak işlerini pratik bir şekilde yerine getirebiliyorlar. Profesyonel ekibi ve uzman yönetim kadrosuyla beraber sürekli sizlerle iletişim akışını sağlayan Can lojistik her alanda olduğu gibi bu alanda da müşteri memnuniyetini önemsiyor ve bu ilkeleri doğrultusunda hareket ediyor. Son teknoloji ürünleri ile işleriniz aksamadan ve sağlıklı bir biçimde ilerlemekle kalmıyor, aklınızda herhangi bir şüphe veyahut sorun oluşmasına izin vermeden her türlü arızada acil arıza ekipleri sayesinde müdahale ediyor.

Zor Yerlere ulaşmanın Yolu Sepetli Platform

Can Lojistik, iskele kurulamayan ve ulaşılması zor alanlar için sizlere yeni ve teknolojik imkânlar sunuyor. Sepetli platform ile bu zor alanlarda işlerinizi daha güvenilir bir şekilde yürütmenize olanak sağlarken aynı zamanda iş ve işçi güvenliğini de garanti altına alıyor. Son zamanlarda çok talep gören Sepetli Platformları istediğiniz süreyle kiralama imkânına sahipsiniz.

Eksiksiz ve Bakımları Tam Profesyonel Ekipmanlar

Can Lojistiğin sizlere temin ettiği bütün makinalar son teknoloji olup servis bakımları zamanında yapılmıştır. Bu sayede gönül rahatlığı ile istediğiniz her saat ve süre kiralama olanağına sahip oluyorsunuz. İşlerinize uygun Sepetli Platform seçenekleri mevcut olup 5 ile 50 metre arasında değişen makinalarla size uygun olanı kiralayıp işlerinizi daha güvenli ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Acil destek ekibiyle sürekli irtibata geçebilir ve her türlü arıza ve ya sorunda anında müdahale ile işlerinizi aksatmadan sürdürebilirsiniz. Can lojistiğin canlojistik.com daki sürekli hazırda bekleyen müdahale ekipleri işlerinizin akmaması için herhangi bir oluşacak arızada anında yardımınıza koşarak sorunu çözüyor ve sizin daha güvenli bir iş yapmanıza olanak sağlıyor.