Gençler tarafından düzenlenen etkinliklerde yaz aylarının gelmesi ile artışlar yaşandı. Son trendlerden biri olan boğazda yat kiralama ise şu anda ilk sırayı alıyor. Bazen bir nişan organizasyonuna ev sahipliği yaparken bazen de felekten bir gece için fasıl organizasyonları düzenlenebiliyor.

Evlenme teklifleri gerçekleştiriliyor
Evliliğe ilk adımın atılmasında gerçekleşen teklifler için de özel boğaz turu organizasyonları gençler tarafından sıkça tercih ediliyor. Özel süslemeler, lazer gösterileri gibi olağan dışı aktivitelerin de yer aldığı evlenme teklifleri ile red edilmeniz neredeyse imkânsız hale yakın oluyor.

Boğaz turu süreci
Daha önceden belirlediğiniz katılımcı sayısı ile seçtiğiniz yat/tekne boğazın eşsiz manzarasını daha yakından gösterirken sizler de eğlenceli dakikaları yaşıyorsunuz. Yemekli organizasyonlar içerisinde zengin menüsü ve lezzetli kokteyllerin tercih edilmesi için ilk nedenler arasında yer alıyor. Katılımcıların tamamlanması ile boğazdaki limandan ayrılan yat/tekne boğazın serin sularına doğru ilerlerken sizler için de eğlenceli dakikalar başlıyor.

Boğaz turu fiyatları
Sabit bir fiyat politikasının bulunmadığı boğaz turu çeşitlerine, amaçlarına ve isteklerinize göre fiyatlandırılmaktadır. Örneğin boğaz turu hafta içi bir gün yapıldığında daha uygun fiyatlara sahip olurken hafta sonu rakamların artması olağandır. Fiyatları belirleyen unsurlardan bir diğeri ise organizasyonda kullanılacak Tekne/Yat seçimi olacaktır. Yatlar 25 kişiye kadar tercih edilebilir olsa da, 25’den fazla katılımcının geleceği organizasyonlar için tekneler daha doğru bir tercih olabiliyor.

WebTeknesi boğaz turunda lider
Özellikle iş yemekleri, mezuniyet baloları, nişan, düğün, sünnet düğünü ve diğer birçok etkinlik için ilk tercih edilen WebTeknesi oluyor. Menülerdeki lezzetli yemekler, canlı müzik, dj performansları, foto/video çekimi, ses sistemi gibi birçok ekstra isteği de hizmetleri dâhilinde barındırıyor. Firma müşteri taleplerinin büyük çoğunluğunu olumlu olarak cevaplıyor.

WebTeknesi resmi sitesi üzerinden düzenlemek istediğiniz organizasyonun şartlarını belirterek fiyat teklifi alabilirsiniz. Ayrıca resmi Facebook sayfası üzerinden de güncel paylaşımları takip edebilir, düzenlenen kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz. Vakit kaybetmeden www.facebook.com/bogazturu sayfasına giriş yaparak beğen butonuna basarsanız firma ve güncel kampanyalarından anında haberdar olma imkanını yakalayabilirsiniz.