Beyaz halıları olup, halı yıkama derdi olmayan kimse yoktur fakat artık bu büyük dert Ankara halı yıkama firması sayesinde dert olmaktan çıkıyor. Çıkmayan yağ lekeleri ve meyve ve meyve suyu lekeleri özellikle açık renk halılardan evdeki yöntemlerle asla çıkarılamaz. Kendinize eziyet çektirmeyin artık sizin büyük bir yardımcınız olan Dikmen halı yıkama firması var.

                Hem bedeninize hem cebinize verdiğiniz büyük zararlara rağmen halılarınız hiçbir zaman temizlenmez. Evde kendi yöntemlerinizle temizlemeye çalıştığınız halılar temizlenmediği gibi çok daha berbat olacaktır. Günlerce dinmeyen bel ve boyun ağrılarınız o ağır halılarınızı yıkamaya ve kaldırmaya çalışırken oldu değil mi? Bu ayki su faturanızın da çok daha yüksek geleceği kesin. Bir de harcadığınız onca sabun var. Buna rağmen halılarınızda fark eden bir şey olmadı ve eviniz günlerce halısız kalırken şimdi evinizde ağır ve kötü bir koku da oluştu.

                Bütün buların nedeni yanlış teknikle yıkanan ve temizlenmek yerine iyice kirlenen halılarınız. Siz bu işi müşteri memnuniyetin esas alan, kusursuz temizlik anlayışı ile teknolojik makinelerle size hizmet veren yerinde halı yıkama sayesinde siz de rahat bir nefes alacaksınız. Yüksek emiş gücüne sahip olan halı yıkama makinesi, içine özel halı şampuanı olan ve hiçbir deterjanın, sabunun ya da şampuanının çıkaramayacağı zor ve inatçı kirleri temizlerken halılardaki bakteri ve mikropları da yok etmeyi başaran anti bakteriyel halılar sayesinde halılarınız mis gibi ve pırıl pırıl. Üstelik halılarınızı kurutmak için günlerce halısız yaşamanıza da gerek kalmıyor. Bir de ıslandığı için iki kat daha ağırlaşan halıları kurutmak için yerinden kaldırmak ve çevirmek zorunda kalmıyorsunuz. Yaz ya da kış hiç fark etmez, halılarınız her daim tertemiz.