Artık tek bir tarihte Umre turuna katılmak zorunda değilsiniz! Siz de özel olarak hazırlanmış olan Umre turları sayesinde planlarınızı aksatmadan Umre turlarına dâhil olabileceksiniz. Yıllardır hayalini kurduğunuz Umre’ye yolculuk yapmak için planlarınızı şimdiye kadar hep ertelediyseniz uygun tarih seçenekleri sayesinde artık ertelemek zorunda kalmayacaksınız. Size özel Umre tarih seçeneklerimiz sayesinde siz de en uygun tarihleri belirleyerek rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra bu turlara katılmış olacaksınız.

Umre turlarının en önemli kısmı rehberlik hizmetleridir. Günümüzde birçok firma Umre turuna katılacak olanlara rehberlik hizmeti veriyor. Ancak İnanç Turizm olarak bizler sizlere özel rehberlik hizmeti sunmaktayız. Umre’de bulunan ve alanında uzman olan rehberlerimiz sizlere sadece Umre hakkında bilgi vermekle kalmayıp aynı zamanda neler yapmanız gerektiğini de dikkatli bir şekilde anlatmaktadır. Bu sayede Umre turları sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Ayrıca Umre turlarında görevli olan rehberlerimiz sizlere yardım duyduğunuz konularda da yardımcı olmaktadırlar.

Turlara katıldığınız zaman Umre’ye gitmek için Türk Hava Yolları firmasından alınan biletler kullanılır. THY’nin sağlamış olduğu uçaklar sayesinde konforlu bir şekilde Umre’ye yolculuk yapmış olursunuz. Firmamız aynı zamanda Umre’de de sizlere özel araçlar tahsis etmektedir. Tur boyunca sizleri taşıyan bu araçların hijyenik ve konforlu olmasına dikkat edilir. Ayrıca konaklamanız için 5 yıldızlı oteller tercih edilir. Siz tura katıldıktan sonra bu otellerdeki yeriniz ayırtılır ve tur boyunca konaklama konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

Umre turuna katılmak için yıllardır para biriktirdiğiniz ancak halen paranız yetersiz. Eğer siz de az bütçe ile bu turlara katılmak isterseniz İnanç Turizm tarafından size sunulmuş olan fırsatlara göz atmalısınız. inancturizm.gen.tr linkine tıklayarak hem bizlerden fiyat alabilir hem de sizlere özel hazırlanmış olan kampanyalara göz atabilirsiniz. İnanç Turizm yıllara varan deneyimleri ile birçok kişinin Umre turlarına katılmasına yardımcı olmuştur. Eğer siz de bu turlara katılmak için uygun Umre fiyatları arıyorsanız hemen sitemiz üzerinden bizlere ulaşmalısınız. Sizin için hazırlanacak olan en uygun fiyatlar sayesinde bütçenizi aşmadan bu turlara katılabileceksiniz.