Tatil yapmak istediğiniz dönemler yaza denk geliyorsa, deniz turizmi kaçınılmaz uğrağınız olacaktır. Çünkü mükemmel serinletici ve dinlendirici etkisinin yanı sıra, eşsiz manzara ve eğlence için konumlandırılmış eşsiz mekanlara da, deniz turizm sayesinde ulaşabilirsiniz. Fakat Türkiye’deki denizlerden sıkıldıysanız, yaz aylarında Avrupa seyahati ve deniz keyfinizi pekiştirebilirsiniz. Sizler için, en iyi Avrupa denizlerini ve eşsiz tatil olanaklarını sunan mekanlarını listeledik. Bu sene Avrupa’da tatil hedefiniz varsa http://www.prontotour.com/avrupa-turlari adresinden ProntoTour’un inanılmaz Avrupa Turu avantajlarını inceleyerek istediğiniz yere özel hizmetlerle, Avrupa’nın tüm güzelliklerini keşfederek gidebilirsiniz!

İspanya Balear Takımadaları

Madrid ve Barselona şehirlerinin sahip olduğu bu eşsiz deniz imkanı sunan takımadalarda, mükemmel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Masmavi deniz ve serin sularıyla yazın bunaltıcı zamanlarını tamamen ortadan kaldırıp, keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Yaz aylarında tercih etmeniz gereken bu eşsiz mekanda, deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya yaşayabilirsiniz. Özellikle Mayorka adası sizleri büyüleyecektir.

İtalya Sardanya Adası

Bir diğer alternatifiniz ise, İtalya’nın Roma şehrinden ulaşabileceğiniz Sardanya Adası olacaktır. Deniz ve güneş ihtiyacınızı tamamen karşılayacak ve kaliteli bir kumsala sahip olan plajlara sahip olmasıyla da göz doldurmaktadır. Denizin yanı sıra, Roma’nın eşsiz tarihi güzelliğinden ve kaliteli gece hayatından da yararlanabileceğiniz gibi; mükemmel bir tatil sizi bekliyor olacak.

Fransa Korsaki Adası

Yaz tatilinizi geçirmek için tercih edebileceğiniz mekanlardan bir diğeri ise; Fransa’daki Korsaki Adalarıdır. Ada boyunca uzanan eşsiz kumsal, Dünyaca ünlü denizin tadı ve mükemmel güneşle birlikte, sizlerde tatilinizi güzelce geçirebilirsiniz. Fransa’ya bağlı olan Korsaki Adası, yaz tatilini geçirebileceğiniz en iyi yerlerden birisidir ve tatil için kesinlikle yaz aylarını tercih etmelisiniz. Fransa’nın Nice ve Marsilya şehirlerinden de ulaşabileceğiniz bulunmaz fırsatı sakın kaçırmayın. Fransa için düzenlenen gemi turları sizin için en iyi alternatif olabilir.

Yunanistan Halkididi Yarım Adası

Aracınızla seyahat edebileceğiniz Yunanistan adalarında, eşsiz bir yaz tatili sizi bekliyor. İpsala sınır kapısından geçişinizi yaptıktan sonra, Selanik şehrine kadar olan rotanızı gezerek ilerleyerek, Thassos Adasını ve Halkididi Yarım Adasını deniz turizmi için tercih edebilirsiniz. Kaliteli hizmet anlayışını, mükemmel temizlikteki geniş sahilleri ve eşsiz kumsalları sayesinde, hem güneşin hem de denizin tadını çıkartabilirsiniz. Farklı bir deneyim ve eğlenceli yolculuğun yanı sıra; kaliteli zamanlarınızı da geçirmeniz için sizlere fırsat sunulacaktır.

Eğer planınız Orta Avrupa’da festivallerle ve eğlence mekanlarıyla harika anılara sahip olmak ise önerimiz; Avrupa tatili yerlerini keşfedebileceğiniz bu siteyi ziyaret etmeniz.