Kredi kartı ile alışveriş yapmak tarihe karışmak üzere, neden mi? İnsanlar kredi kartı ile alışveriş yapmak istemiyor. İnternet dolandırıcılığı ve bunun gibi olaylar insanları kredi kartı kullanmaktan giderek uzaklaştırıyor. Ancak internet üzerinden alışveriş yapan insan sayısı da her geçen gün inanılmaz şekilde artıyor. İnsanlar artık güvenlik açısından sorun olmayacak ve rahatlıkla alışveriş yapabilecekleri kartları kullanmak istiyorlar. İşte bu yüzden üretilen AstroPay kart şu anda kullanılabilecek en güvenli kullanımı basit kart modelidir.

Bankalardan alınan kartlar ya da kredi kartları gibi değildir. Her şey sanal ve şeffaf bir şekilde yapılmaktadır. Yani AstroPay kart satın aldıktan sonra herhangi bir ekstra mali sorumluluk altına girmezsiniz. Bankaların uyguladığı kart bedeli, aidat gibi saçma ücretler yerine ödeme noktalarında anlık olarak kullanabileceğiniz tek bir Astropay Kartı farklı sitelerde bölerek kullanabileceğiniz bir sistem üzerine kurulmuştur. İnternet üzerinden satış yapan pek çok site de Astropay Kart sistemini kendi sitesine entegre etmiş ve aktif olarak da kullanmaktadır. Hazır bir sistem üzerine kurulan Astropay Kart ile internet üzerinden alışveriş yapmak kadar kolay bir iş yoktur. Güvenilir olması ödeme sorunu gibi bir problemle karşılaşılmaması Astropay’ı değerli yapan unsurlar arasındadır.

Boş vakit harcamayı sevmeyenler hızlı işlem yaparak alışverişlerini tamamlamak isteyenler için kaçınılmaz bir ödeme yöntemi olan AstroPay Kart ile pek çok internet sitesinden alışveriş yapabiliyorsunuz. Yapılan alışverişlerinizde sizden sadece Astropay Kart bilgileriniz istenir onun dışında kişisel bilgi ya da farklı bir kart numarası istenmemektedir. 16 haneli Astropay kart numarası güvenlik kodu ve son kullanma tarihini kullanmak istediğiniz sitenin ödeme bilgileri kısmına doğru bir biçimde girerek alışverişinizi başarılı bir şekilde sonlandırmış olursunuz.