Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde ASİAD’den anlamlı iftar

ASİAD Üyeleri Ankaralı hemşehrileri ile iftar sofrasında bir araya geldi

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD), yeni yönetimin ilk geleneksel iftar yemeğini 500 kişilik katılımla Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gerçekleştirdi.

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) üyeleri Ankaralı hemşehrileri ile iftar sofrasında buluştu. Yeni yönetim kurulu ile çalışmalarına hızlı başlayan Başkan Eda Ersoy, başkanlığı dönemindeki ilk iftar yemeğini Ankaralı hemşehrileri ile birlikte Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gerçekleştirdi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de bir konuşma yaptı. Bu mekanda Altındağ sakinleri başta, Ankaralılarla her gün iftar yaptıklarını belirten Tiryaki, konuşmasında şunları söyledi:

“Daha önce cezaevi olarak kullanılmış olan ve şimdi müze haline getirdiğimiz bu özel mekanda her gün vatandaşlarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Ama bu günün ayrı bir özelliği var. Bu akşam Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ev sahipliğinde burada bulunuyoruz. Çok şükür hepimizin evinde yiyecek ekmeği var ama bu sofralar birliktelikle güzelleşiyor. Bu anlamlı günde vatandaşlarımızla birlikte bu mekanda birlik ve beraberlik içinde bu yemeği organize ettikleri için ASİAD Başkanı Sayın Eda Ersoy ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

ASİAD Onursal Başkanı Barış Aydın’ın da katıldığı iftar yemeğinde Başkan Eda Ersoy da misafirlere yaptığı teşekkür konuşmasında, “ASİAD ailesi olarak bu mübarek ayda beraber olmamıza vesile olduğu için Sayın Tiryaki’ye, her zamanki gibi destekleriyle yanımızda olan Onursal Başkanımız Sayın Barış Aydın’a, kıymetli katılımlarınız için teker teker tüm konuklarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni geldiğimiz görevimizde tüm yönetim kurulum adına önce Ankara’mız, sonra ülkemiz için güzel işler yapmak adına kollarımızı sıvadık. Kendi içinde çalışan bir dernek olmayacağımızın, bu sofradaki beraberliğimizin tüm işlere de yansıyacağının ve güzel sonuçlara birlikte imza atacağımızın teminatını veriyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç’ın da katıldığı İftar yemeği renkli görüntülere de sahne oldu. Seçim döneminde sık sık bir araya geldikleri Ak Parti Milletvekili Adayı Barış Aydın’ı karşılarında gören vatandaşlar, Aydın ve yeni Başkan Ersoy’a sevgi gösterisinde bulunarak bol bol fotoğraf çektirdi.