Müşteri kazanmak iş yerleri için çokta kolay değildir. Çünkü günümüzde tüketiciler oldukça bilinçli. Alınan hizmetlerin kalitesi ve karşılığında ödenecek paraların miktarı herkes için önemlidir. Bu konuda müşterilerinden yıllardır olumlu tepkiler alan Ankara evden eve fiyatlarını vermiş olduğu hizmetlere göre belirlemektedir. Gidilen mesafeler, ekip sayısı ve kullanılan ekipmanlar verilen hizmetin fiyatlarını belirlemektedir.                                                         

Prensip sahibi olan, belirli bir plan doğrultusunda çalışmalarına şekil veren evden eve nakliye bu sayede bulunduğu cevrede ilk tercih olmaya devam etmektedir. Kendisine güvenerek eşyalarını teslim eden herkesin güvenini boşa çıkarmayıp, büyük bir titizlikle tüm eşyaları paketleyip, eski yerlerinden yeni yerlerine ulaştırmaktadır. İstenilen her an ulaşılabilen nakliye zamanın ne kadar değerli olduğunun bilincinde olup, hızlı hareket etmektedir.                                                                                                                                              

Eşya sahiplerinden yalnızca özel eşyalarına müdahale etmesini isteyen ve gerisini tamamen kendisi halleden Ankara evden eve nakliyat kullanmakta olduğu tek kullanımlık ambalajlar, sağlam koli ve bantlar, bakımlı araçları ve asansör sistemi sayesinde müşterilerini sorunlardan uzak tutmaktadır. Bu özel hizmetten faydalanmak isteyen herkes istedikleri zamanlarda firmayı arayarak adreslerini verebilmektedirler.