Taşımacılık sektöründe evinizi taşıyacak kaliteli, hesaplı ve en önemlisi güvenilir bir firma bulamıyor musunuz? O zaman çözümü Eryaman evden eve nakliyat firmasında bulabilirsiniz.

Ankara evden eve nakliyat bünyesinde hizmet sağlayan taşımacılık şirketimiz 15 yılın vermiş olduğu tecrübesi bulunmaktadır. Şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık hizmetlerinde sadece kendine ait taşımacılık araçları ile sigortalı, ambalajlı ev, ofis taşımacılığı alanında hizmet vermektedir. Dünya’da gelişen taşımacılık teknolojilerini takip ederek lojistik altyapımızı sürekli yenileyerek hizmet sağlamaktayız.

Evden eve nakliyat, ev eşya depolama, asansörlü nakliyat, şehirlerarası nakliyat ofis büro taşıma, kargo parça eşya nakliyat vb. sunulan hizmetler deneyim ve tecrübe gerektirir. Firmamız tarafından gerçekleştirilen tüm taşıma işleri firmamızın güvencesi altına olup aynı zaman taşımış olduğumuz ürün veya eşyalar sigorta kapsamı altına alırız.

Evden eve nakliyat işleminin türüne göre uygulanan teknolojik imkanlar sayesinde güvenilir yöntemlere başvurarak eşya taşımacılığı hizmeti sağlamaktayız. Kullanmış olduğumuz kraft kağıt, havalı naylon, streçh, köpüklü karton koli gibi birinci sınıf ambalajlama ve paketleme malzemeleriyle sarılarak sağlıklı bir şekilde, hasarsız olarak eşyalarınız taşınmaktadır.

Ayrıca Eryaman Nakliyat olarak eşya depolama hizmetlerimizde Avrupa standartları kalitesinde depolama hizmeti alabilirsiniz. Depolanacak eşyalarınız firma personellerimiz tarafından evinizden alınır güvenlik kameraları ve güvenlik görevlileri tarafından korunan depolarına götürülür.

Eşyaların yerleştirilmiş olduğu depo konteynırları mühürlenir ve siz talep etmeden asla açılmaz.

Eryaman Taşımacılık şirketi olarak ev eşyası, ofis eşyası, değerli eşyalar ve makine teçhizatı vb. farklı eşyalar güvenle depolanır. Sizlerde güven ve kaliteden ödün vermeyen evden eve nakliyat ve eşya depolama firması arıyorsanız bizi arayabilirsiniz.