Akasya kabuklarının içlerindeki liflerin toz haline getirilerek çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra zayıflama ürünü olan akasya tozuna dönüşmesi ve bu gelişmenin yaygınlaşarak dünya çapında satışlarla karşılık bulması gerçekten hayret verici bir durum. Üstelik türlerinden farklı olarak içerisinde herhangi bir katkı maddesi kullanılmadığı ifade edilmektedir. Bu başarıya imza atan ve zaten dünyada fazlasıyla adından söz ettiren bilim insanı Dr. Öz’den başkası değil. Dünyada birçok buluşa imza atarak ülkemizi gururlandıran Dr. Öz bu ürettiği akasya tozu ile de birçok kişiye umut ışığı olmuş durumda. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler için üretilen ve ülkemizde de birçok insanın kullanmaya başlamasıyla adından sıklıkla bahsettiren bir ürün olmuştur.

Amerika’da bulunan önemli bir üniversiteden de olumlu yorumlar alan ürün bu sayede resmi olarak da başarı grafiğini üst sıralara taşımıştır. Ünlülerimizden Şeyla Halis de bu konuda bir programda konuşma yapmış ve zayıflama ve istenmeyen kilolardan kurtulmada çok başarılı bir ürün olduğundan bahsetmiştir. akasya tozu kullandığını ve kullanmak isteyenlerin de menülerine bu ürünü ekleyebileceklerini belirtmiştir. Ülkemizde ücret olarak gayet normal fiyatlara satışa çıkarılan ürün 20 günlük bir kullanıma sahip olmakla birlikte 82 TL’den satışa çıkarılmıştır. İnternette araştırma yaptığınızda çeşitli kampanyalarla da karşılaşabileceğiniz akasya tozu ücret olarak her kesime hitap edecek şekilde piyasaya sürülmüştür. Ücret konusundan sonra çeşitli faydalarından bahsedecek olursak; yemeklerden sonra kullanılırsa sindirimi daha kolay hale getiren, yemeklerden önce kullanılırsa daha çabuk doyulan ve uzun süre tok kalabilmeyi sağlayan özelliğe sahiptir. Ayrıca sindirimde yardımcı bir ürün olmakla birlikte bölgesel incelmede de etkili bir ürün olmaktadır. Yağ yakımına, metabolizma hızlanmasına yardımcı etkisi vardır. Kullanım açısından da 20 günlük olduğunuz belirtiğimiz ürün sabah ve akşam kullanmak şartıyla günde iki kez birer ölçek kullanılması gerekmektedir. Sütle karıştırabileceğiniz gibi su ile de karıştırarak içebilirsiniz. Kendiliğinden tatlı bir özelliğe sahip olduğundan şeker gibi maddeler karıştırmamanızı tavsiye ederiz. Bütün bunların dışında ürünün ülkemiz piyasalarında satışından sonra sahte ürün şikayetleri de gelmeye başlamıştır.

Bu sebeple akasya tozu alacağınızda ürünün hem faturalı hem de hologram şifresinin olduğundan emin olunuz. Hologram şifresini kontrol etmeniz orijinallik testinde, fatura olmasını da herhangi bir sorun yaşandığında geri iade ya da ürün değişiminde kullanmanız için tavsiye etmekteyiz. Bunların dışında bahsettiğimiz konuların tasdiklenmesi adına internette sizlerin de araştırma yaparak bahsettiğimiz konuların ayrıntılarını kontrol etmeniz gerekmektedir. Söylediklerimizle ürünü sizlerden önce kullanmış olanların yorum ve düşüncelerini karşılaştırarak en doğru sonuca varacağınızı belirtmek isteriz. Bu nedenle alışverişlerinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi adına bu kıyaslamaları yaparak geçmiş kullanıcılardan istifade etmeyi unutmayınız.
akasya tozu